Drall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 pamukkale tıp benim 300 kişi önümde, ısparta 1100 kişi gerimde. yani ısparta garanti gibi, pamukkale tutabilir gibi. antalyada yaşadığımdan mütevellit ısparta ağırlıklı düşünüyordum, ama pamukkaleyi de adamakıllı bi düşüneyim dedim. birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim pamukkale nası bi üniversite? gazi gibi falan değil demi gidip de öyle biyere denk gelmiyim. ısparta tıpta arkadaşım var ona soruyorum bütün sorularımı yeterince, ama denizlide tanıdığım kimse yok. nasıldır denizli şehir olarak? yani kampüs elbet şehirden ayrıdır tabi, kampüs olarak nasıl pamukkale üni, bilgisi olan var mı? ev kiraları, yurt ücretleri, elektrik su doğalgaz parası, kışın ısınmak antalyadaki gibi mi, normal bi öğrenci yaşamı sürmek için ayda ortalama nekadar para harcanır gibi genel sorular da sorayım. teşekkürler şimdiden edit: üniversitedeki eğitim bazında karşılaştırma falan sormadım, yani iki üniversitede de tıpa gitmiş biri yoktur heralde demi sonuçta =D yada ben karşılaştırabilirim çok yakın arkadaşım birinde okuyo ben diğerinde! diyen varsa dinlemek isterim bilgim yok çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 up? bir tavsiye aldım o da diablo üzerindendi =D ıspartanın bir oyu var şuanda hadi yardım lütfen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 az biraz yardım yav =( bugün yapıcam tercihleri yardım etmiyosanız denizli yazmıcam heralde hiç fikrim yok çünkü kampüsü şusu busu hakkında, öğrenci ortamı nasıldır falan. bıraktıp tıpı başka bölümlerinde nasıldır öğrenci ortamı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dostum alakam yok hiç bi şekilde ama bana antalyalı olarak ıspartada daha mutlu olursun gibi geldi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bence denizliyi hemen eleme. uzak değilsin git bi gez, dolaş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Denizli güzel şehir, pişman olmazsın kanımca. Hem de memleketim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 paü de arkadasım okuyor ve yanına gitmistim şubatta.İşletme fakültesi flm pek güzel değildi.Ortam olarakta sıkıntı çekmedi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 malesef gidip görme imkanım yok gibi bugün işe başlıcam. ama olur da iş yalan olursa falan mutlaka gidip görürüm teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar