Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pamukkale tıp vs ısparta tıp

Drall

Öne çıkan mesajlar

pamukkale tıp benim 300 kişi önümde, ısparta 1100 kişi gerimde. yani ısparta garanti gibi, pamukkale tutabilir gibi. antalyada yaşadığımdan mütevellit ısparta ağırlıklı düşünüyordum, ama pamukkaleyi de adamakıllı bi düşüneyim dedim. birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim

pamukkale nası bi üniversite? gazi gibi falan değil demi gidip de öyle biyere denk gelmiyim. ısparta tıpta arkadaşım var ona soruyorum bütün sorularımı yeterince, ama denizlide tanıdığım kimse yok. nasıldır denizli şehir olarak? yani kampüs elbet şehirden ayrıdır tabi, kampüs olarak nasıl pamukkale üni, bilgisi olan var mı? ev kiraları, yurt ücretleri, elektrik su doğalgaz parası, kışın ısınmak antalyadaki gibi mi, normal bi öğrenci yaşamı sürmek için ayda ortalama nekadar para harcanır gibi genel sorular da sorayım. teşekkürler şimdiden

edit: üniversitedeki eğitim bazında karşılaştırma falan sormadım, yani iki üniversitede de tıpa gitmiş biri yoktur heralde demi sonuçta =D yada ben karşılaştırabilirim çok yakın arkadaşım birinde okuyo ben diğerinde! diyen varsa dinlemek isterim bilgim yok çünkü =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...