Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slayer

Natural

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horaceın dediğine katılıyorum,
o albüm seasons in the abyss.
üstüne tanımam kesinlikle o albümün
war ensemble
skeletons of society
seasons in the abyss gibi bissürü şarkı var içinde boru diil[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 September 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
albüm olarak divine intervention ve seasons in the abyss

şarkı olarak

south of heaven
divine intervention
seasons in the abyss
angel of death
fictional reality
.....
....[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
başlama dinleme önermeyin sizde bloodline'dan başka şarkısı olmayan bi guruptur onun yerine git soilwork yada battlelore falam dinle yada kamelot[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
Slayer ın olayı tersten solo atan gitaristi vede Divine Intervention a kadar grupta olan çılgın davulcusu Dave Lombardo. Tavsiye edesim gelmiyor sevdiğim için tarafsız olmayacak. Fekat çok ısrar edersen "South of Heaven" derim ben. Lombardo sonrası albümler az da olsa beğenilsede grup eski havasını kaybetmiştir bence. Seasons in the Abyss te iyi albümdürde bi Live Undead parçası yok içinde işte.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Mesaj tarihi:
bana arkadaşlar

shad nopw mööööörsiii(mi ne işte bilmiorum adını nasıl yazıldığını):)

onu öner diler bide black magic yani çok hşuma giden bi parça![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla
[b]

Mesaj tarihi:
silent scream yönetir!
(şimdi adam albüm tavsiyesi istemiş sazanlar diycek silent albüm diil ki diye biliyorum parça olarak söledim ben)[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Vay pis kafirler!!! (ehauah)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

[Bu mesaj zlorwf tarafından 09 Haziran 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diabolus im musica[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 10 Haziran 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...