anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 arkadaşlarım aradılar anet i gemi kabloları koparmış dediler ne zaman sorusuna yanıt aramadık nolcak bu exile ın hali ne zaman açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Look..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Exile'in kapali kalma nedeninin kablolarla bir alakasi yok. Anet'in devlete geçmesi sonucu tüm oyun sunuculari kapatildi. Bu sebeple bu karardan exile'da etkilendi[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 haberi duyunca hemen anet cs sunucularına baktım,apalı görünce üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum çok kötü oldu bu haber coder ve diğer exile ailesi adına üzüntünüzü paylaşıyorum.[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 oha , nasi kapanmi$ ole hepsi.. kotu oldu[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar