Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski sevgilime kapak olsun! ahuah

sufle

Öne çıkan mesajlar

esasında bunlar normal hayatta düzgün konuşuyorlar zira ben böyle biriyle tanışmıştım üniversitede. ispanyolca basic 1 alıyordu. gayet efendi gibi konuşuyordu taa ki face'ten ekleyene kadar, eklemez olaydım işte o an bütün dünyam başıma yıkıldı. k ler q olmuştu herşey bitmişti. sdfoıjkdsş
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ölümüne fake ya.

nasıl reklam çaktılar belli değil. ulan bu kızın anası bacısı abisi yok mu? tokat manyağı yaparlar bunu be, evlatlıktan atarlar..

babydoll felan almış herif buna, oha yani, direk düdükleyip postalamış. bi akrabası da çıkıp bişi demicek.. oldu canım, oldu bebeğim..

ayrıca bu kızı da bi zahmet terketsinler yani.. dayanılır mı buna ya? herifin diğer düdüklediği daha bi temiz, köylü güzeli modeli. bu tam baba parasıyla ayrı eve çıkan , ozel universite bitirip ,sikik sokuk işlerle uğraşan (ıssız adamdaki çocuk kıyafeti diken tarzda) dinamik, feminist ve tuttuğunu koparırım ayağına yatıp, tuttuğu içinde kalan kız modeli. duvarda plazma felan, direk reklam yane, ama reklam olmasaydı, bu kız yine çekilmezdi.

ahah "the awful truth" post
Sosyal ağlarda paylaş

reklam değil diye savunmuyorumda gg'nin reklama ihtiyacı mı var ki böyle bişi yapsın.yada kız desen kendini böyle reklam etse ne gecicek ki eline,herkes onu aldatılmış kız olarak tanıyor.

Bana daha çok ufak beyinli birinin yaşadığı hadiseyi ilk defa kendi başına geliyormuşçasına afişe etme hissi gibi geldi.Haberleride izlemedim ama cidden reklam falan olsaydı kız çıkar muhabirlerlerde röportaj verirdi.

Ama begüm'ün koca kıçlı olmadıgına katılıyorum bu arada (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

bende reklam olduğunu düşünmüyorum şahsen. o ürünlerin satışları da çok şaibeli saatlere bakarsanız eğer, tanıdığı biri aldı heralde ya da almış gibi yaptılar. anında da yorum çakmışlar. şu intikam da bir insan evladından alınacak en sikko intikamdır kanımca. sıfır yaratıcılık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi reklam için face'de video yayınlayacak kadar götü varsa arkadaşın helal.Yani face hesabı olmasa neyse görürsün unutusun bi süre sonra.Şimdi orada hesabı var Fulya'nın ne kadar abaza varsa eklemeye çalışmıştır bunu.Bide çevre olayı var.Yani ben yapsam bunu benim Face'de ekli çok samimi olmadığım kişilerden gelecek mesajları düşünemiyorum bile(ki bundan önce aile kafa atar bana sıra ile).
Sosyal ağlarda paylaş

Thugsta said:

Abi reklam için face'de video yayınlayacak kadar götü varsa arkadaşın helal.Yani face hesabı olmasa neyse görürsün unutusun bi süre sonra.Şimdi orada hesabı var Fulya'nın ne kadar abaza varsa eklemeye çalışmıştır bunu.Bide çevre olayı var.Yani ben yapsam bunu benim Face'de ekli çok samimi olmadığım kişilerden gelecek mesajları düşünemiyorum bile(ki bundan önce aile kafa atar bana sıra ile).

OOOOOOOOOOOF
Sosyal ağlarda paylaş

Thugsta said:

ama böyle yapmasının kendisine hiç bir zararı dokunmayacak insanlar da var;) yani reklam için yapmış olabilir.ama gerçekse de harbi malmış8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

reklam değil diye savunmuyorumda gg'nin reklama ihtiyacı mı var ki böyle bişi yapsın.yada kız desen kendini böyle reklam etse ne gecicek ki eline,herkes onu aldatılmış kız olarak tanıyor.

Bana daha çok ufak beyinli birinin yaşadığı hadiseyi ilk defa kendi başına geliyormuşçasına afişe etme hissi gibi geldi.Haberleride izlemedim ama cidden reklam falan olsaydı kız çıkar muhabirlerlerde röportaj verirdi.

Ama begüm'ün koca kıçlı olmadıgına katılıyorum bu arada (:P)

coca cola'nın reklama ihtiyacı var mı ? ama her zaman en büyük reklamverenler arasındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

_bloodstone_ said:

Thugsta said:

ama böyle yapmasının kendisine hiç bir zararı dokunmayacak insanlar da var;) yani reklam için yapmış olabilir.ama gerçekse de harbi malmış8-)

Face hesabı feyk. Face hesabındakiler feyk. Kızın adı fulya değildir zaten. Allah allah ulan hepsi kurmaca diyorum arkadaş. Öyle intikam mı olur çocuğun videodaki dahil her resmi farklı. Dansöz resmi de matrax programının internet sitesinde yayınlanmıştı bi ara ordan çalıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek diye savunan arkadaşlar neye dayanarak söylüyorlar merak ediyorum.Gerçek olduğunu varsayıp kendimi Mert'in yerine koyuyorum da hukuki prosedürünü bilmiyorum ama kızın yaptığının hırsızlıktan bi farkı görünmüyor,sonuçta kendisinin olmayan bir malı satıyor.Elbiseye hediye desen futbol topuyla fotoğraf makinasının hediyelik bi olayı yok.Ben Mert olsaydım fotoğraf makinasının kendime ait oluğunu fişle, dekontla, kredi kartı ekstresiyle fln kanıtlayıp Fulya kızımızı dava edip bi güzel süründürürdüm.Eğer bu olay reklam değilse,Mert denen eleman da eşşek değilse zaten yapacağı da muhtemelen bu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...