darkwayne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya arkadaşlar ben 2 gündür girmeye çalışıyorum da gına geldi artık.. herşey tamam oluyo login confirmed falan da diyo ama ekran boş .. lütfen yardım edermisiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serseri_Kartal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya ewet aynı sorun bendede war bende bir kaç gündür uğrasıyorum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Uo Cd'si Varsa RE-Install Ve Full Patch Yapın[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serseri_Kartal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Full Patch nasıl yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Uo'yu Yükledikten Sonra Ultima Klasörüne Girip Uo.exe yi Calıştırıp Beklemelisiniz. Orda pATch Yapıcaktır ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwayne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya şimdi re-install yapıyorum ama büyük ihtimalle olmuycak çünkü denemiştim sanırım... başka bir bilgisi olna varmı acabaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nereye girmeye calısıyosun :) bazı serverlrın map i farklıdır o map i kurdu isen ve o mapla normal britanya mapine girmeye calısıyorsan o tip sorunlar olabilir sen uo cdsinden map0.mul u alıp uo klasörüün içindeki ile değiştirmeyi dene[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar