darkwayne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya arkadaşlar ben 2 gündür girmeye çalışıyorum da gına geldi artık.. herşey tamam oluyo login confirmed falan da diyo ama ekran boş .. lütfen yardım edermisiniz??
Serseri_Kartal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya ewet aynı sorun bendede war bende bir kaç gündür uğrasıyorum ya:(
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Uo Cd'si Varsa RE-Install Ve Full Patch Yapın[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená
Serseri_Kartal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Full Patch nasıl yapcaz?
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Uo'yu Yükledikten Sonra Ultima Klasörüne Girip Uo.exe yi Calıştırıp Beklemelisiniz. Orda pATch Yapıcaktır ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená
darkwayne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya şimdi re-install yapıyorum ama büyük ihtimalle olmuycak çünkü denemiştim sanırım... başka bir bilgisi olna varmı acabaa??
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nereye girmeye calısıyosun :) bazı serverlrın map i farklıdır o map i kurdu isen ve o mapla normal britanya mapine girmeye calısıyorsan o tip sorunlar olabilir sen uo cdsinden map0.mul u alıp uo klasörüün içindeki ile değiştirmeyi dene[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!?
Öne çıkan mesajlar