diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bilgisayarıma format atmadan önce wow u dvd lere kayıt ettim. yaptığım en büyük aptallık dosyaları kayıt ederken kopyala yapıştır mantığı ile hareket etmemdi.olduğu gibi kurulmuş wow dosyalarını dvd ye kopyalayıp yapıştırdım. daha önce de bunu yapmıştım ve başarılı omuştum. şu an tek sorunum hangi dosya hangi klasör içinde yer alacak onu unutmam. bana wow klasörünün içini gösteren bir ss yollayabilirseniz çok sevinirim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ee, zaten kopyala yapıştır yapıyosun. nasıl yapıştırdıysan öyle alıyosun. problem nerede onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 problem şurda kimi dosyalar çok büyük olduğu için 1 dvd ye 2 tana parça alabildim falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Julifton said: çok saol hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi keşke 100 er mb partlar halinde rarlayıp dvdlere yazsaydın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cantona said: Abi keşke 100 er mb partlar halinde rarlayıp dvdlere yazsaydın. :) işte bu noktada benim cahilliğim giriyor devreye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar