Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ... abi adamın dediği o mu. dark fantasy diey pazarlıyolar ama dark fantazi falan değil, hepsi aynı zaten, adamların 10 kez yaptığı corbanın suyundan oyun. parcalara bölsen 1 tanesini cıkarsan yine bişi değişmez diyo. Tolkien'e bağlamasının sebebi, diyoki norm Tolkien olarak kabul ediliyo, herkezde bunu kullanarak en ufak değişikliklerle yeni dünya yarattık triplerine giriyo, ama aynı bokun soyu diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya o deil de o şey muhabbet gir şehire questleri al al git yap gel ver, git dier şehire modunda bi hava var. ona katıldım ben. hani mmorpg de bi şehire gelip ordaki questleir alıp gidip yapıp geri dönme olayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi wow'da bile daha cok dunyayı kurtarıyo hissediyodum ben valla. Dragon age'de cidden, morriganida imoen'ide tıklattıktan sonra tümüyle item compare'e döndü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oyun senaryo olarak devrim değil zaten motoru ve motorları güzel, oynanabilirlik vs iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ha evet grafik falan var, bole gezerken oo bu diyarların rpsi yaplır diyosun (tabi yapacak rp yok ama işte..) oynanabilirlik olarak cok bişide yok yanı oyunda, combatlar zayıf, cok tekrarlıyo, bayıyo, ve cok fazlalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aha oyunla ilgili ilk kötü eleştiriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Oynanabilirlik gerçekten de iyi değil oyunda, senaryo devrim değil demek haksızlık olur zira tamamen sıfırdan bir dünya yaratmışlar, muhteşem boyutta bir lore katmışlar oyuna ve bunu sıkmadan anlatmayı başarmışlar. Belli başlı bazı seçimler dışında seçim yapamamak kötü tabii ki ama o oynanabilirlik kısmına girer yine. 6 farklı geçmişle başlamak ve o geçmişe göçre oyunun ilerleyen zamanlarında insanların size yaklaşımları ve farklı konuşma seçenekleri olması da hoş bir özellik olmuş ve senaryoya derinlik katıyor. Grafikler de devrim falan değil yani, çok güzel grafikleri harika optimizasyonla sunuyorlar elimize ama "devrim" de denemez yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 da işte alakası yok adamın eleştiri ve benzetme tamamiyle offmark ayrıca piyasanın geneline bakılırsa gayet de orjinal sayılabilecek durumda ikinci sınıf vatandaş elfler olsun cast sistemli dwarflar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 beni oyunda en çok (belki de tek) rahatsız eden, her şeyin bi anda olmasıydı böyle daha karakteri yaratıyoruz oyuna giriyoruz "GEL GEL ADAM LAZIM" diye çekip götürüyolar kolumuzdan, dur bi sakin dolanaydım azcık etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dungeon Siege'e saygı duruşudur o da :D Karakteri yarattığın anda köyü goblinlerin basmasıyla maceraya atılıyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet elfler orjinal olmuş o konuda katılıorum normalde hep elfler üst varlık modunda böle gizemli çok karizmatik ölümlülerden elini çekmiş tipler modunda olur da burda direk lesser human modunda slavery falna işte zenci olmuş elfler hueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hem zenci hem köle hem gay abi adamlar marjinallik olsun diye elfleri nereden nereye götürmüşler yani. :D PS: Zenciler de gayler de insan tabi ben toplumun tabularına göre kıyaslama yaptım orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hadi hepimiz itiraf edelim, hepimiz homofobiğiz ve achievement olmasaydı zevranı gördüğümüz yerde öldürürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Oftopik, oyun çok çok çok iyi. Kült adventureler ve infinity rpg leri disinda oynadıgım sp oyun 3ü 5 i geçmez ama sardı. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Achievement takmadım da rogue karakterimle oynarken yatak odasının kapısından döndüm assasin öğrenmek için. Sonra yüzüne bakmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sparkcaster said: hadi hepimiz itiraf edelim, hepimiz homofobiğiz ve achievement olmasaydı zevranı gördüğümüz yerde öldürürdük valla ben gördüğüm yerde öldürdüm, sonra meatspin açıp biraz rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 biseksüel zenci elf assassin hemde deri fetişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Lelyananın da tüylü simli janjanlı ayakkabı fetişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya o fransız karısı onda problem yok diğeri erkek İSPANYOL ERKEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 niye ispanyol? ayrıca oyunda herkes val ğoyööğ diyo yani sırf lelyana diil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 antiva ispanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Peki o niye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 şive ispanyol değilmi zevranın ? yok herkes öyle konuşmuyor ORLEY den gelenler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ahaha eğlendim ya :D Çok güzel bi oyun abi. Alın oynayın yani. Sırf senaryosu ve karakterleri için oynanır yani.. Seçimler diye bişey olmasa da, item kıtlığı olsa da kesinlikle legendary yani oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 lore lore diyoruzda hepside dünyadan çakma, tevinter bizansdan çakma, orleey malum felan yalnız bütün oyun boyunca bekledim duncan ın grifona binip dönmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar