Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 daha ilk campta downloadable content istiyor yahu hele bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Beğendiğiniz oyun içi görüntüleri koyun yav. Para bulana kadar onlarla idare edeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Lopeth said: daha ilk campta downloadable content istiyor yahu hele bismillah nasi yani ? dlc varsa yeni bir content goreceksiniz diyor , yok kardes dl etmiyorum dersen o sahneyi goremiycek miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 beğendiğim oyun içi görüntüler hep /v/ deki cameltoe veya dat ass resimleri koymayalım onları şimdi edit dreadan: even mecvut dlc ler zaten oyunda bulunup, sırf satmak için oyundan çıkarılmış gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dehset bir resim up liyorum su an, tam zamaninda pause lamisim , tamamen sansa :D http://img692.imageshack.us/img692/2999/screenshot2009110320480.jpg x2 x3 x4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 off acaip sabırsızlandım şimdi:) 1 saat kaldı oynamaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 su ana kadar oyuna bayildigimi soyleyebilirim , ilk part i gectim sadece. Diyaloglar belki ana hikayeyi degistirmiyor ama artistlik, yonetmenlik cok iyi olmus, kendimi bir filmde , bir kitabi okur gibi hissettim. taktik asamasi tam benlik, skill lar vs, pause edip sen sunla, ben bunla, o oradakiyel ilgilencek, su skill i yapcak vs teker teker ugrasiyorum, ayni baldurs gate oynar gibiyim. bayildim, bayildim. orjinali hemen aliyorum demek bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tek kelime ile müthiş şu ana kadar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bişey dicem, mage oldum da party üyeleri öldürse de yaratığı ben xp alırım di mi? Ona göre weaken tarzı büyüler alıcam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben rogue actim , devamli degisik char lari yonetiyorum taktiksel olarak , hepsine gidiyor yani xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 coop yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 xp eşit bölünüyor. Ölen olursa, onun kazanacağı diğerlerine pay ediliyor. En azından Journeys de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 coop yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bir sans daha veriyim ben en iyisi bu oyunsuzlukta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 old class rpg oyuncusu olarak tam bana gore, pause la, taktik yap, istedigin char i yonet, oyunda her yaziyi oku, kitap vs. benlik yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Henüz oyunun başlarındayım mage oldum ve işte wildsa girdim de, burada bulduğumuz mektuplarla olan questler süper. Şuna bakan şu şekilli kayaya git falan ve cidden bulunabilcek kolaylıkta olması çok tatlı ya ehe :) Bu arada şu rune stoneları nasıl kullanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 üfffffff 5 saat var yarına artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ulan sabahtan dlye bıraktım steamde, akşam oynarım diye. öğlenleyin elektrikler kesilmiş. lanet olsun yarın oynıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 DLC ler icin orjinal,steam den alicam ama gordugum bu DLC ler sadece deluxe edition da var - http://store.steampowered.com/app/901037/ - normal versiyon - http://store.steampowered.com/app/17450/ - da bu 2 DLC yok sainrim, tegit edecek birilerini ariyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 DLC olmadan oyunda ilerleyemeyecek miyiz şimdi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Steam den almıştım pre load fln yapmıştım ama oyun hala unreleased gözüküyor. New relesaes de dragon age var ama. Birde burdada iniyor fln diyenler olmuşta steam den indirebilen yada oynayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu arada, oyun normal settingde ne cok zor, ne cok kolay, combatlardan sonra hplerin falan otomatik dolmasi cok iyi bisi, gereksiz anlamsiz downtimelar olmadan yardirabiliyoruz, hikayeyi acabiliyoruz ki bence bu oyunda daha onemli bisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben hardda oynuyorum developerlar baldurs gate oynıyan adam hardda oynasın demişlerdi henüz de bir zorluk görmedim yanlız kan ve sex çok kötü kullanılmış oyunda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ya ben ilk kez bi rpg'de mage açtım tower of ishal ilk katta normaldan easy'e almam gerekti =( beceremiyorum ama 8 saat gameplayime yazık olur yeni karakter açamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi, mükemmeloviç bi oyun olmuş. Grafiklerinden tutun da gameplay e kadar. Hard da oynuyorum. Dwarf warrior açtım. dragon a kadar gayet güzel idare ettim ilk ogre dışında. ama dragonda sıçışlardayım resmen. elektriğe karşı bi vulnerability si olduğunu biliyorum, onu kullanayım diyorum ama ı ıh. Bi yandan frostla, dön taunt yap peşinden sürükle. sonra taunta rağmen diğer elemanlara dalsın. onları kaçır, bunları yaparken arada mage e dön frost, lightning emri ver. acaip kastı. bugünlük bu kadar yeter sanırım ama gayet güzel oyun. özellikle grafikler şu ana kadar gördüğümün en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar