BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aabi yukardan defender yap tanka okcuya sagdan rangedi tikla archer yap healer warsa dikakt et cleanse aura acmasin hatta ben butun bufflari kapadim saece rejuv ve heal atiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BonePART said: sirf stamina pot olmadigi icin lazim healer son patchle stamina sorunu kalmiyor öyle fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BonePART said: Aabi yukardan defender yap tanka okcuya sagdan rangedi tikla archer yap healer warsa dikakt et cleanse aura acmasin hatta ben butun bufflari kapadim saece rejuv ve heal atiyodu canımsın <3 teşkkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 respec yapmanin bir yolu var mi? zahmetsiz ve kisa yoldan olanindan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 custom content var respec yapmanı sağlayan. edit: Hoş kullanılmaması taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm bakıyorum millet baya baya uraşıyo oyunla. ben de denyo gibibodoz girişiyom herşeye. :D diablo 3 sanki asda.. konuşmaları sonuna kadar okuyup cvplıyorum o ayrı. ama aksiyonlara vs çok da dikkat etmiyorum. hüleaan diye girişiom. bi şekilde kesiom elemanları. ama kesemiom artık :/ oyun çok alengirli :( bana D3 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben şimdi redcliff de çocuğun içine giren demonu öldürdüm , şimdi cücelerin mekanında 2 tane kral adayının kapışmasının ortasında buldum kendimi sdfsdfds human noble , Grey Warden mı neyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Helcaraxe said: ben şimdi redcliff de çocuğun içine giren demonu öldürdüm , şimdi cücelerin mekanında 2 tane kral adayının kapışmasının ortasında buldum kendimi sdfsdfds human noble , Grey Warden mı neyim :D aynen bende ordayım. yalnız senden farklı olarak circleyide kurtardım. yani oyunun başı mı buralar ? (bu arada o demonu annesini feda ederek öldürdüysen alistar -22 puan düşüyor :S (sırf morrigana yavşıycam diye tavsiyesini dinleyip öldürdüm annesini. +10 fln bekliyodum. hiç bişi gelmedi :D) birde leana mıydı neydi bu kıza 1 sword 1 dagger mı yoksa 2 dagger mı yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi bu kadar sey yapmayin ya onuda kendin karar ver 1 sword 1 dagger mi falan sen mi oynuyosun biz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ostagar'dan sonra size kalıyor biraz oyuna nasıl devam edeceğiniz. Yani circle'ı ilk yaparsan oyunun başı, son yaparsan oyunun sonları gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ABI olay 3 irki kendine cekmek cektikten sonra 1 irki cekme kadar daha yer war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pronoit said: healer gereksiz ne o öyle biz wow'cu gençliğiz olmaz öyle en az bi tank bi healer her parti de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 magede skill olarak siz nasil bir yol izliyorsunuz? herbalism gitmeyi dusunmuyorum. combat training, survival ya da coercion? bu arada lvl10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 throine said: magede skill olarak siz nasil bir yol izliyorsunuz? herbalism gitmeyi dusunmuyorum. combat training, survival ya da coercion? bu arada lvl10 herb rank 1 yetiyor mana pot spamlamak için oda baştan geliyor zaten combat training 2yada 3 de bi mana regen bonus var onu al yeter gerisini coerciona kazandığın parayı/itemı 2 ye katlıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Anelor said: abi bu kadar sey yapmayin ya onuda kendin karar ver 1 sword 1 dagger mi falan sen mi oynuyosun biz mi ya onu demek istemedim. şimdi sonçta bu kız rogue. genelde alıştık 2 dagger olmasına. 2 daggerın avantajı fln ney mesela 1 sword 1 daggera göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Leliana archer abicim, dagger kasacaksan Zevran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 gençlik yeni başliyacam ben oyuna, bi tavsiyeniz var mı? aman oynarken şunlara şunlara dikkat et, şu skiller gereksiz şunlar iyidir fln gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 walla respec potionla hepsi assasin bence ama sunu diyim archery cok cok kotu bi spec gerekmedikce kullanmayin ama rogue olunca mecbur kalisoyusn cunku stealth isini benim gordugum pek beceremiyo tacticsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ben archer'ı sadece GaxKang ve Dragonları keserken kullandım valla, hakikaten çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ooh mage female elf açtım taş gibi de oldu :D ne öle kılıçmış sopaymış. koyyorum fireball u 2 metre uçuyor hepsi. sanki oyun biraz dengesiz gibi geldi. mage aşırı kolaylaştırdı. aynen dendiği gibi köpekleri 4 kişi öldüremiyordum warrior ve rogue oyunumda 3-5 denemede... (pek pot kullanmıyorum ondan dolayı tabi... wow dan alışkanlık heralde health potion basmaya elim gitmiyor) şimdi magele tek başıma öldürdüm.. nihahaha :D inferno da çok sağlammış odaya girmeden atabiliyorsun. kapalı kapı falan dinlemeden. şeyi merak ediyorum henüz daha gelmedim oraya(akşam yapacağım inş). kendimi bloodmage/spirit healer yapmak istiyorum. acep morrigan ı da bloodmage yapabilir miyim? orası biraz kafa bulandırıyor. (spoiler olabilir okumayın yapmadıysanız) çünkü daha önceki oyunlarımda morrigan ı fade e yolluyordum demon ı öldürmek için redcliffe de ve otomatik olarak red ediyordu demonla sohbet etmeyi. şimdi ben gidersem anladığım kadarıyla unlock olacak BM. o zaman da öğretebileceğim Morrigan a? doğru mudur? hoş Blood Mage olma şeysi orada mı öğreniliyor ondan bile emin deilim. Mage olmadan açılamıyormuş diye okudum. uzun lafın kısası Morrigan yapılabiliyor mu blood mage :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi bak olay su fadde son demonla konusmadan save aliyosun sen girip sonra demonla konusup hade de get ama blood mage oret bana diyosun o professionu bikez acinca her oyunda acik oluyo o nedenle load edip demonu olduruyosun sonra blood mage oluyosun ki oyundaki en basarili mage speci sanirim arcane warriorda guzelde orda mage deilsin pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu unlock etme olayı şu an oynanan oyundan bağımsız anladığım kadarıyla. ancak bayaaaa bi saçma geldi bana. sonuçta bir yerden öğrenmek lazım di mi? mesela Alistersiz Templar olmayı öğrenmek ne kadar saçma olurdu düşünsenize.(hoş kitaplar var ama kitabı da almadan - eğer daha önce öğrendiyseniz mümkün sanırım templar spec almak) bi demon ile pact yapmadan blood mage olunmuyor sanırım (oyun dünyasında - oyun mekaniği olarak bahsetmiyorum). bu şekilde alavere dalavere yaparak olabilir gibi ama RP'e aykırı geldi bana. neyse teşekkür ederim. anladığım kadarıyla unlock olduktan sonra kime öğretirsen öğret durumu var. teşekkür ederim :D kafam bulanıyor tabi biraz. RP oynadığımız için bazı şeylere sadık kalmak istiyorum diyim. evet biraz manyaklık var bende... mesela warrior human noble oynarken adamın göz rengi tipi babasına benzesin diye kasmıştım :D hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yaw simdi haklisinda oyunda bazi yerlerde de bazi seyleri yapmadan azi specler orenilmiyor mesela reaver olmak istiyosan urn questinde bisi war onu yapman lazim ve yaparsan grubun darma duman oluyo ayni sekilde blood mage olursanda oyunun sonu deisiyor yane her sonu oynayabilmek isteyen insannar icin yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kötü olmuş. bende grubumda bir 2-3 kişyii reaver yapmayı planlıyordum. yine aynış şekilde kendimi ve morrigan ı blood mage. desene grup darmadağın olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 reaver questi sirasinda yanilmiyosam wynn yada leliana warsa grupta saldiriyolar sana blood magede sorun yok ama su komik denemedimde wynn blood mage specleniyomu deneyen warmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar