Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yatakta mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 dory said: arkadaslariyla mac falan izlemesin mesela evde hayvanlar alemine gerek yok cok ozlem duyarsak belgesel izleriz nps. arkadaslariynan izlemesin, benle izlesin. illa arkadaslariynan izlicekse de ben de katiliyim. killi göbeglerimizi kasiyip, biramizi icebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 küfüre argo kelimeleri böyle erkek gibi muhabbet eden kızları bende pek sevmem. ama yani kadınında azıcık güçlüsü ayaklarının üzerinde durabilen yeri geldiğinde erkek gibi evine bakabilcek kanatlarını gerip ailesini koruyabilcek güce sahip olanı makbuldur. anaçtır kadın herşeydir bitanedir. öyle ayol ben yapamam edemem diyen süslü kokoş yüzünde 4 kat boya 8kat gözlüklü kızlardanda nefret ederim. en azından durduğu yeri kendini lafının nereye gittiğini iyi bilip zeki şekilde yöneticek kadın dediğin. he bu arada yeni bi boyut olsun konuya. erkeğinde gevşeğine uyuz olur kızlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gevşek insana herkes uyuz olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vaniLLe said: eed misal durduk yere cikarip masay......this is what I am talking about Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Böjeek said: küfüre argo kelimeleri böyle erkek gibi muhabbet eden kızları bende pek sevmem. ama yani kadınında azıcık güçlüsü ayaklarının üzerinde durabilen yeri geldiğinde erkek gibi evine bakabilcek kanatlarını gerip ailesini koruyabilcek güce sahip olanı makbuldur. anaçtır kadın herşeydir bitanedir. öyle ayol ben yapamam edemem diyen süslü kokoş yüzünde 4 kat boya 8kat gözlüklü kızlardanda nefret ederim. en azından durduğu yeri kendini lafının nereye gittiğini iyi bilip zeki şekilde yöneticek kadın dediğin. he bu arada yeni bi boyut olsun konuya. erkeğinde gevşeğine uyuz olur kızlar*erkekleşme derken, bir erkek gibi argo küfür vs. kullanmaktan narinliğini kaybetmekten bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Longshanks said: vaniLLe said: eed misal durduk yere cikarip masay......this is what I am talking about evet cok ironik di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben cok icten kufur ediyorum genel de hep takdire şayan kufur momentlarim olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 örnek için teşekkürler vaniLLe söz sende sayın dündar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yeri geldiğinde erkek gibi evine bakabilmek nedir be ahaha küfür ederim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kocası evde yemek pişirse laf ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 erkek gibi eve bakmak soyle oluyo niyanim acikliiim boyle aksam isten geliyon evde biri yemegi hazirlamis oluyo oturuyon yiyon sonra o sofrayi bulasiklari yikiyo sen gotgobek yayiyon bi de butun bunlari yaprken carcarcar konusuyosun veya kumanda sehpalasmis gobeginin uzerinde osuraosura uyyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 işte bunu yapmak bizim işimiz. size yakışmaz dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hahahaha evet o zaman ben de istiyom erkek gibi evime bakabilmek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 de mi cok eglenceli^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bundan hoşlananda var yani hatun milletinde.Erkek dediğin böyle olucak triplerinde olan cok yani :) amma yanii demisim yanii :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kız kıza konusurken "abi naber" falan diye konusuyolar ya dünya güzeli olsa makatımı dönerim onlara. kız dedigin şeker gibi olcak hatta sulugöz bile olabilir erkeksi olacagına. bi de erkeğe özgü küfürler ediyolar hani "neyle" diye soruyosun içinden. fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 strapon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar