Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özyeğin Üniversitesi

Khelben

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=s9YmrAIqVgA kampüs olayını çözmüşler gördüğüm kadarıyla bu sene açılıyor , valla umduğumdan kötü gelen ygs / lys-mat sonucundan sonra (sabancı-itü) yalan oldu gibi buranın burslusu nasıldır (bilgisayara müholuğu)

şimdi hüsnü özyeğin reyiz biri bunda şüphe yok adam şovcu , öğrencilere kendi şirketlerinde pozisyon ayarlıyor part-time falan sıkıntı çektirmiyor vsvs ama aklıma takılan şu var , 5-10-15 yıl sonra hala kendi holdinglerini doldurmaya mı devam edicek burdakilerle yoksa tr-dünya çapında öğrenciler yetiştirebilicek mi ?

öğrenci değişimde yurtdışı bağlantıları ne durumda buranın okullar sağlam mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene mal gibi yatmayıp çalışacak olsaydım ve şöyle 20bininci falan olsaydım direkt bu özyeğin işletmeye giderdim burslu sanırım. Ekonomisi de açılıyor gerçi önce onu yazardım ya işte çok farketmez neticede bu okul için.

Ben uzun zamandır takip ediyorum adamları -nedense?-

Hali hazırda lise sonda değil de başka bir üni'de okuduğum için de daha vizyonlu bakabiliyorum bence olaya ve türkiye'de iibf işletme/iktisat okumak isteyip de sınavda 10bin-25bin arasında derece elde edenlerin para vermeden gidebilceği en iyi yerin burası olduğunu düşünüyorum bu doğrultuda.

Ha işte değişik bir durumu olduğundan bu özyeğin'in giremeyeceğim için çok üzülmüyorum da. Her durumdan kendine iyi bir şeyleri pay çıkartmayı bilen bir karakterim var.=p Çekmeköy uzak gibi. Özyeğin'de okuyorum demek sıkıntı verebilecek bir şey sosyal ortamlarda iktisat fakültesi'nde okuyorum demeye göre. Öyle işte :P
Sosyal ağlarda paylaş

:D
bu seneyi çok aylak geçirdim hakkaten
bir şekilde gene tutturursam şu iü'yü istanbul'da yeller estireceğim ama hınnnnnn

işin acınası komik yanı ise üstteki yazdıklarımın aynısını 18 şubatta mı ne biraz farklı bir şekilde aynı sayfada yazmış olmam ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...