Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ya tam susturacağız Ya kan kusturacağız Nizam-ı Alem cCc Helal olsun aslanlarıma.. cCc_Müslüman_trk_07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kaçırılan aysun kaptanın fotoğrafları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 KOCLARIM BE KIRMISLAR SOMALININ AGZINI! AVRUPA AYAKTA, DUNYA KORSAN AVLAYAN TURK ASLANLARINI KONUSUYUOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 EagleEye said: kaçırılan aysun kaptanın fotoğrafları :P hakkaten oha demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aysun kaptan estetik yaptırmış burnuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Barbaros Hayreddin Paşa'nın torunlarıyız!!! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Foruma yeni üye oldum fakat yorumları görünce resmen şok oldum diyebilirim. Ordunuzdan neden bu kadar nefret ediyorsunuz ? cCc'ler orduyu seviyor veya Türkçülük ideolojisini benimsiyorlar diye ordumuzu ve Türk kültürünü cCc olarak görmek çok yanlış. Bir kere Türk kültürü çok farklı bir kültür. Aslında gerçek Türk kültürünün de cCc veya atsızla falanda alakası yok. Göktanrı dininden tut islama kadar, orta asya kültüründen tut osmanlı devletine kadar geniş bir kültür, Türk kültürü. Eminim ki orta asya'daki Türkler cCc'lere baksa bunlar kim diye sorardı. Ayrıca ordumuzda cCc'lerden mi oluşuyor sadece ? Büyük yanılgılarımız var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 GwindonSurion said: Barbaros Hayreddin Paşa'nın torunlarıyız!!! cCc AHSFKLJASFJKSD çok güldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 DeaN said: Foruma yeni üye oldum fakat yorumları görünce resmen şok oldum diyebilirim. Ordunuzdan neden bu kadar nefret ediyorsunuz ? cCc'ler orduyu seviyor veya Türkçülük ideolojisini benimsiyorlar diye ordumuzu ve Türk kültürünü cCc olarak görmek çok yanlış. Bir kere Türk kültürü çok farklı bir kültür. Aslında gerçek Türk kültürünün de cCc veya atsızla falanda alakası yok. Göktanrı dininden tut islama kadar, orta asya kültüründen tut osmanlı devletine kadar geniş bir kültür, Türk kültürü. Eminim ki orta asya'daki Türkler cCc'lere baksa bunlar kim diye sorardı. Ayrıca ordumuzda cCc'lerden mi oluşuyor sadece ? Büyük yanılgılarımız var gerçekten. ESPRİ BU ESPRİ BALONLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pardon o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 öyle bi pardon dedin ki içim acıdı lanet olsun kalın puntolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sana bi tokat atana öbür yanağını döndün ve karşındakini utandırdın balonlu bravo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar