Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Şimdi bu senenin ilk dönemi yurtdısı olayım var.Geldikten sonra 2. dönem başlıyorum ya o ilk dönem ki dersleri ne zmn alabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 okulun kendi kayıt haftası veya tarihleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yani o ilk dönemki dersleri yaz okulunda fln mı alıosn öle bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 genelde sistem şudur: yaz okulu biter yeni dönem başlamadan bir hafta boyunca falan, ders kayıtları açılır sen de kaydolursun. ikinci dönem kayıtları da genelde birinci dönemin bitiminden iki hafta sonra okul başlamadan 1 hafta önce başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yok arkadaş daha çok, birinci dönem burada olmadığı için birinci dönem alamadığı dersleri öğrenim hayatında ne zaman alabileceğini sormuş gibi geldi bana. öyleyse, okuluna göre değişir, ikinci dönem de aynı dersler açılıyorsa alırsın. açılmıyorsa sonraki yıla kalır. hatta ikinci dönemki derslerin ön koşuluysa alamadığın dersler, izin almaya çalışırsın. izin vermezlerse gg. bi dönem daha yatarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 buydu sorum işte :) büyük ihtimal açarlar 2. dönemde.Zaten okulun yarısı 1.5 2 yılda bitirio hazırlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar