Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yeni bi leptop aldım vista yükleyip göndermişler. Ancak hiç vista kullanmadım ve dün geceden beri biçok programı yükleyemedim. En önemlileri ; Chrome Avast Wampserver Chrome'da kurulum yaparken internete bağlanamadı hatası veriyor. Avast'da sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Wamp'ı zaten hiç indiremedim IE7 sorunumudur nedir sayfaya bağlanılamıyor diyor. Bu kurulumları nasıl gerçekleştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 CuteFTP'yi indirdim ancak ftp'ye bağlanmıyorum gıcık oldum vistaya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Chrome falan sorunsuz bağlanıyor vistada. Senin ayarlarda bir sıkıntı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 mozilla ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 wormdur worm. dün bütün gecemi yaktılar oof of. "hidden files" açabiliyo musun bi onu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Absolut said: Chrome falan sorunsuz bağlanıyor vistada. Senin ayarlarda bir sıkıntı olmasın. O ayarlar nerde acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar