Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bahçeşehire giden patiler var mı ? Yüzde elli gibi bir ihtimal oraya gidicem siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümüne. bahçeşehirli patilerden bi iki yorum alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 cevap versenize olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ayda 1500tl teklif ettiler bana ama gitmicem not:p.c lik böyle bişe olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 terası güzel, mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 enver yücel eğitim alanında gerçekten devrimci muazzam bir insan. ilkokulumun sahibiydi. üstün başarılarım olduğu için o zamanlar pek çok kez konuşmuştuk ama sonra tabi yüzümüze bakmaz oldu sdfsd. şaka bir yana, adam bahçeşehir üniversitesini en iyi yapmaya uğraşıyo ve adı tikilerle anılmasa gerçekten de kaliteli bi üniversite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sen sormak istediklerini sor ben cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 diğer koç ve sabancı dışındaki özellerle bi kıyaslama istiycektim hem üni olarak hemde benim istediğim bölüm olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Araştırdırdıydım bende biraz genelde okulun en kuvvetli kısmı iibf ve hukuk fakültesi.Ünlü hocaları vs.. felan da varmış fakat fen edebiyat ve mühendislik üzerine pek gitmemişler ilk tercih hep hukukla iibf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 //Edit : Poste tekrarı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mühendislik kısmından memnun kalana pek rastlamadım okulda ama hukuk vs gayet memnunlar hiç sorun yaşayan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aynen oyle , muhendisligi yaramaz - yazilim muh ogrencisiyim - ... Hukuk bolumu icin kesinlikle tavsiye edebilirim , hukuk okuyacak olsam ilk tercihim bahcesehir olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kaçıncı senen yazılımda? Bende yazılım müh. okuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şu anda okulda tanıtım günleri var. git bi konuş istiosan... okulla ilgili başka sorun varsa sor cvplamaya çalışak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Son senem olucak bu , 3 bitti 4 oluyor yani .. Gerci yarim donem de uzatirim ben , 2010 sonbahar doneminden sonra biter yani okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kimler var şimdi burda ? siyasete girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kamuran bey(mühendislik fakültesinden) babamın arkadaşı gittim konuştuk falan iyi güzel falan işte sonra tanıtan çocuklara teslim etti beni dolaştırdı falan mekatronik bölümündeki legolarla lise gibi snıflara dalga geçtim :D sordum işte sonra bana öyle bişey deki ben sabancı yerine burayı tercih ediyim dedim önce bi sessizlik.. "Terasımız var orda yok!" :D:D öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bide beşiktaştaki kampüste 7000 kişi okuyomuş sordum işte nereye sığıyo 2 tane binaya falan sığıyo işte dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 E ne desin ? Tek tek kat ve sınıf planlarını , ders programlarını çıkarıp sirkülasyonu mu hesaplasın ? öyle soruya öyle cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 artılarını istedim adamdan bana verdiği cevap manzara güzel pardon ama Nos bilir bizim evin manzarasını bin kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sizin eve gelelim üniye o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Privhunter said: Kamuran bey(mühendislik fakültesinden) babamın arkadaşı gittim konuştuk falan iyi güzel falan işte sonra tanıtan çocuklara teslim etti beni dolaştırdı falan mekatronik bölümündeki legolarla lise gibi snıflara dalga geçtim :D sordum işte sonra bana öyle bişey deki ben sabancı yerine burayı tercih ediyim dedim önce bi sessizlik.. "Terasımız var orda yok!" :D:D öyle işte.. para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 O ayrı birşey, ben ztn üstüste yaptığın postlardan ikincisine hitaben yazmıştım. Ayrıca - uni yi savunmuyorum , eğitim bölümündeki diğer yazılarımı okursan , tam tersine mühendilğini yerdiğimi çok göreceksin - sen okulla ilgili birşey sorduğundan kemküm cevap aldıysan , bu seni gezdiren öğrencilerin kekoluğu , pek hazır cevap - ağzı laf yapan biri değiller demek ki .. Satış / pazarlama ruhu olan biri bizim uni yi çok rahat satabilir - müh bölümü bile dahil - .. Medyada imajı fena değil bahçeşehirin , spor şampiyonlukları , CO-OP sanayi/öğrenci programı v.s derken ıvır zıvır bi sürü , velilerin seviceği işler yaptılar. Şu an CO OP olayı çok populer mesela , staja ve işe yerleştirmede uni etkin rol oynuyor , 40 a kadar firma ile anlaştı - isimli ve kurumsal firmalar .. Akın akın stajer sokuyorlar , şu an YKB de stajdayım mesela ,baya bizim uni den adama rastladım , bunlar ileride bu şirketlerde çalışan kadrosu olarak geri dönücek ,hoş bir yatırım uni den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o co-opu anlattılar bana ama dinlemedim ya nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Privhunter said: Kamuran bey(mühendislik fakültesinden) babamın arkadaşı gittim konuştuk falan iyi güzel falan işte sonra tanıtan çocuklara teslim etti beni dolaştırdı falan mekatronik bölümündeki legolarla lise gibi snıflara dalga geçtim :D sordum işte sonra bana öyle bişey deki ben sabancı yerine burayı tercih ediyim dedim önce bi sessizlik.. "Terasımız var orda yok!" :D:D öyle işte.. zaten onun söyleyebileceği herhangi bir lafla sabancıya bahçeşehiri tercih edebiliceksen gitme sabancıya lol.. ayrıca sabancının terası var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Farinal said: o co-opu anlattılar bana ama dinlemedim ya nedir tam olarak? seçmeli ders olarak staj yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar