Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bahçeşehir üni

Farinal

Öne çıkan mesajlar

enver yücel eğitim alanında gerçekten devrimci muazzam bir insan. ilkokulumun sahibiydi. üstün başarılarım olduğu için o zamanlar pek çok kez konuşmuştuk ama sonra tabi yüzümüze bakmaz oldu sdfsd.

şaka bir yana, adam bahçeşehir üniversitesini en iyi yapmaya uğraşıyo ve adı tikilerle anılmasa gerçekten de kaliteli bi üniversite.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kamuran bey(mühendislik fakültesinden) babamın arkadaşı gittim konuştuk falan iyi güzel falan işte sonra tanıtan çocuklara teslim etti beni dolaştırdı falan mekatronik bölümündeki legolarla lise gibi snıflara dalga geçtim :D sordum işte sonra bana öyle bişey deki ben sabancı yerine burayı tercih ediyim dedim önce bi sessizlik.. "Terasımız var orda yok!" :D:D öyle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

Kamuran bey(mühendislik fakültesinden) babamın arkadaşı gittim konuştuk falan iyi güzel falan işte sonra tanıtan çocuklara teslim etti beni dolaştırdı falan mekatronik bölümündeki legolarla lise gibi snıflara dalga geçtim :D sordum işte sonra bana öyle bişey deki ben sabancı yerine burayı tercih ediyim dedim önce bi sessizlik.. "Terasımız var orda yok!" :D:D öyle işte..

para
Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı birşey, ben ztn üstüste yaptığın postlardan ikincisine hitaben yazmıştım. Ayrıca - uni yi savunmuyorum , eğitim bölümündeki diğer yazılarımı okursan , tam tersine mühendilğini yerdiğimi çok göreceksin - sen okulla ilgili birşey sorduğundan kemküm cevap aldıysan , bu seni gezdiren öğrencilerin kekoluğu , pek hazır cevap - ağzı laf yapan biri değiller demek ki .. Satış / pazarlama ruhu olan biri bizim uni yi çok rahat satabilir - müh bölümü bile dahil - .. Medyada imajı fena değil bahçeşehirin , spor şampiyonlukları , CO-OP sanayi/öğrenci programı v.s derken ıvır zıvır bi sürü , velilerin seviceği işler yaptılar.

Şu an CO OP olayı çok populer mesela , staja ve işe yerleştirmede uni etkin rol oynuyor , 40 a kadar firma ile anlaştı - isimli ve kurumsal firmalar .. Akın akın stajer sokuyorlar , şu an YKB de stajdayım mesela ,baya bizim uni den adama rastladım , bunlar ileride bu şirketlerde çalışan kadrosu olarak geri dönücek ,hoş bir yatırım uni den..
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

zaten onun söyleyebileceği herhangi bir lafla sabancıya bahçeşehiri tercih edebiliceksen gitme sabancıya lol..

ayrıca sabancının terası var mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...