Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Uzun süredir evde bir yerlerde duruyor, kullanmıyorum. Satıp, PS3 oyunu almayı düşündüm :) Alet temiz, fazla kullanılmamış. Orijinal açılmamış Sony MiniDiscler ile birlikte verilecektir. 40 saniye şok koruması, dijital kayıt yapma şansı falan. Çok da birşey beklemiyorum, GittiGidiyor da 40/65'e koydum. GG ilanını da koyuyorum, http://urun.gittigidiyor.com/Sony-MZ-R55-Tasinabilir-MiniDisc-Player_W0QQidZZ19089502 İlgilenen olursa konuşuruz. PS3 oyunlarıyla takas edebilirim, eğer düşünen olursa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben lisedeyken bunlarin modasi bitti saniyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bittiği için satıyorum zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar