Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ya son 2 haftadır gögüs tarafımda bi batma var.Ama acaip böyle nefes fln gidio.3 4 haftadır stresteym sınav vs. sigara 1,5 paket oldu alkol olunca 2 2,5 bile oluyor.Bununla bir alakası varmıdır?varsa nasıl bırakcam :S gerçekten istekliyim bırakmayada nerde yardım alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vardır elbet, iradeni kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sen bi doktora git.Patide öldürürler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 önce gerçekten kafana koy bırakıcam diye. bu arada bende 2 ay önce kurtuldum o illetten) üstünün başının nası iğrenç koktuğunu bi kızın öpmek için yaklaştığında bir erkeği öpmek değilde bir kültablasını öptüğünü filan düşün ( cok fark yok da yani). saçının başının t shirt ünü kokla sık sık. kısacası önce iğrenmelisin. sonra canın sigara istediği zamanlarda ıvır zıvıra saldırmak yemek yemek yerine sakız çiğne bol bol. acayip etkisi oluyo. o kadar ağzı oyalıyo ve yoruyoki bırak sigarayı yemek yicek hal kalmıyo. bol acı naneli bi sakız bana daha çok etki etmişti. imkanın varsa bide yüzme gibi bi etkinlik yapabilirsin. cünkü gerçekten aklına gelmicek tek yer. +sahil kenarında temiz hava eşliğinde yürüyüş koşma ve bisiklete binmeyle destek verebilirsin bu duruma. ama önce kafada bitiyo herşey cidden. bende cok bıraktım başladım bıraktım başladım. ama en son o kadar nefret ettimki kokusundan. şimdi cidden 2 ay önceki tiryakilik gitti biri yanımda içse dumanı midemi bulandırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Chewy said: Ya son 2 haftadır gögüs tarafımda bi batma var.Ama acaip böyle nefes fln gidio.3 4 haftadır stresteym sınav vs. sigara 1,5 paket oldu alkol olunca 2 2,5 bile oluyor.Bununla bir alakası varmıdır?varsa nasıl bırakcam :S gerçekten istekliyim bırakmayada nerde yardım alabilirim?harekete bagliysa, cigeri boyle sikistirinca oluyosa: http://forum.paticik.com/read.php?20,4137614,page=1 yok normalde oluyo ve direk bicak girmis gibi agriyosa, zari yirtmis veya iltihap kaptirmis olabilirsin nette kendi agrim icin bakiyodum, ilac fln gerekiyo ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://img58.imageshack.us/img58/1571/1saat.jpg adam bi saatte bırakın diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 orası muhtemelen sigarayı 1 saatte bıraktırmıyor, sigarayı 1 saat bırktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Böjeek said: üstünün başının nası iğrenç koktuğunu bi kızın öpmek için yaklaştığında bir erkeği öpmek değilde bir kültablasını öptüğünü filan düşün ( cok fark yok da yani). büyük yalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tek taraf sigara içiyorsa içmeyen taraf için işkence bence öpüşmek iki taraf da içiyorsa iki lağım faresinin öpüşmesi gibi oluyor zaten akjfsd yok abarttım elbette; saldırmayın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bazi insanlarin iradeleriyle birakmasi zor hakkaten, bünye meselesi. o yüzden zyban türevi haplardan destek alabilirsin. bir sürü kiside olumlu sonuclar yaratmis. annemlerden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 o tip bir ağrının sebebi çok değişik olabilir. almanya da yaşarken sağ göğsümün altında olmuştu, nefes aldıkça ağrıyordu. en sonunda ağlatçak duruma gelince hastaneye gittim. bi şey bulamadılar. yaşlı bir doktora gönderdiler herif bizim kütürdetme dediğimiz o hareketin benzerini yaptı ağrının %50si gitti. omuriliklerde sinir sıkışması olmuş. sonra iki gün kas gevşetici kullandım hallettik öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yok abi sigaradan benim anladım yani :).Sabah kalkınca irenç bi ağrı oluyor o akciğer tarafında.Nese azaltmaya başlııyım ben ölmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ZaugnaKhaldun said: tek taraf sigara içiyorsa içmeyen taraf için işkence bence öpüşmek iki taraf da içiyorsa iki lağım faresinin öpüşmesi gibi oluyor zaten akjfsd yok abarttım elbette; saldırmayın ahahah die now... Use the force luke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar