Mille Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bende satmaya calisiyim bari patiden bisey http://urun.gittigidiyor.com/Sony-Playstation-Psp-Slim-3000-Mavi_W0QQidZZ19089171 linkten goruluyor hersey bisey takilirsa akliniza sorabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 360 cok degil mi ya? birde çakma oyunlar oynanıyor mu bunda? indirip yüklemeli falan? artı elektronik magazalarından batarya kapagı temin edebilirsiniz demişsin. sen temin etsen ondan sonra biz satın alsak içimiz rahat bi şekilde olmamı? baktım cidden 200 e falan oyun hediyeli upgrade edilmiş psp ler var gittigidiyorda. bunun 360 ederinin gerekçesi nedir belirtebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ilan yanlı$ alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Nasil yanlis alanda? 360 olmasinin sebebi 1.piyasayi bilmemem.d 2.bildigim kadariyla son versiyon olmasi 3000 3.mavi olmasi bide en fazla 10 kez oynamisimdir.200 dediklerine baktimda genelde garantisi bitmis yeni gibi deselerde resimlerde cizikleri gozuken seyler ama genede cok geliyosa indirim yapilabilir yani kapaga gelincede valla acik sozlulukle soyliyimki useniyorum, normalde dogu garanjinda bi toptanci ve perakendeci magazasinda var kaldiki antalyada varsa heryerde bulunabilir.d(antalyalisin dimi yanlis hatirlamiyorum) edik; oynaniyor baska yerlerde ilan silindigini filan okudum ondan problem cikmasin diye yazmadim gg'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 antalyalıyım da antalyada degilim. dedigine göre temiz falan. benim kucuk bi kuzen var 4 yasında falan. ellerimizden telefonu falan alıyor oyun oynicam diye. ona psp alayım diyoruz. uygun bişeylere verirsen kapagı halledilmiş şekilde alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tamam aga madem yarin gidiyim kapagi hallediyim yarin om atarim sana olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 taksitle olursa okey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 iyi bari ilanın yerini düzeltmi$sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 dipnot: psp3000lerde kopya oyun olmaz paşa paşa umd alıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Fistan almazsa haberim olsun ben de ilgilenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 psp 3000 lere kopya oyun geldi, piyasdaki her psp ye kopya oyun var artık saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Gittim, mavi renk kapak yokmus ama depoya filan bakip getirtiriz dediler, ariyacaklar yani. @Fistan, taksit olsunda kac taksit:D bende kredi karti illeti yuzunden satiyorumda. Satis devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Simdi satis baltalamak gibi olmasin ama bildigim kadariyla henuz kirilamadi psp3000 serisi. O yuzden son versiyon olmasi iyi birsey degil. Bir artisi yok yani. 2006 seriler kirilmis halde 400-450 liraya alinabiliyor -ki kirmasi da dert degil zaten. Bir tane imaj atip onu load ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Tamamda elimde abi alet kirilmis sekilde;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 di said: Simdi satis baltalamak gibi olmasin ama bildigim kadariyla henuz kirilamadi psp3000 serisi. O yuzden son versiyon olmasi iyi birsey degil. Bir artisi yok yani. 2006 seriler kirilmis halde 400-450 liraya alinabiliyor -ki kirmasi da dert degil zaten. Bir tane imaj atip onu load ediyorsunuz. cok yeni zaten kirilma olayi. her versiyon kirik su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Pardon o zaman =) Benim update zamanim da gelmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 fiyat pati hatrina 320 oldu up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 300 olsun 4 taksit olsun. çakma oyunları da çalıştırabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 300 olsun 2 taksit olsun madem kart odemesi yuzunden satiyorum bende dedigim gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 up up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dubadup hala satista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 up ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mille said: 300 olsun 2 taksit olsun madem kart odemesi yuzunden satiyorum bende dedigim gibi=) ilk taksitini hemen veririm.malı alırım. 2. taksit için gün vermem. hatta 2. taksiti vermem. anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dürüst scammer. emeğe saygı +rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahaha tek tasitte alcan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar