Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik mavi Psp 3000

Mille

Öne çıkan mesajlar

360 cok degil mi ya? birde çakma oyunlar oynanıyor mu bunda? indirip yüklemeli falan?
artı elektronik magazalarından batarya kapagı temin edebilirsiniz demişsin. sen temin etsen ondan sonra biz satın alsak içimiz rahat bi şekilde olmamı?
baktım cidden 200 e falan oyun hediyeli upgrade edilmiş psp ler var gittigidiyorda. bunun 360 ederinin gerekçesi nedir belirtebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil yanlis alanda?

360 olmasinin sebebi
1.piyasayi bilmemem.d
2.bildigim kadariyla son versiyon olmasi 3000
3.mavi olmasi
bide en fazla 10 kez oynamisimdir.200 dediklerine baktimda genelde garantisi bitmis yeni gibi deselerde resimlerde cizikleri gozuken seyler
ama genede cok geliyosa indirim yapilabilir yani

kapaga gelincede valla acik sozlulukle soyliyimki useniyorum, normalde dogu garanjinda bi toptanci ve perakendeci magazasinda var kaldiki antalyada varsa heryerde bulunabilir.d(antalyalisin dimi yanlis hatirlamiyorum)

edik; oynaniyor baska yerlerde ilan silindigini filan okudum ondan problem cikmasin diye yazmadim gg'ye
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi satis baltalamak gibi olmasin ama bildigim kadariyla henuz kirilamadi psp3000 serisi. O yuzden son versiyon olmasi iyi birsey degil. Bir artisi yok yani.

2006 seriler kirilmis halde 400-450 liraya alinabiliyor -ki kirmasi da dert degil zaten. Bir tane imaj atip onu load ediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Simdi satis baltalamak gibi olmasin ama bildigim kadariyla henuz kirilamadi psp3000 serisi. O yuzden son versiyon olmasi iyi birsey degil. Bir artisi yok yani.

2006 seriler kirilmis halde 400-450 liraya alinabiliyor -ki kirmasi da dert degil zaten. Bir tane imaj atip onu load ediyorsunuz.

cok yeni zaten kirilma olayi. her versiyon kirik su an
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...