Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Merhabalar, Şu siyah şapkalı olan bu hattın minibüsleri saat kaçta işe başlıyorlar bileniniz var mı? Bir arkadaşımın saat 06:15'te Bostancı köprüsünün oradan geçecek olan bir servise binmesi gerekiyor ve Kayışdağı tarafında kalacak. Eğer minibüsler o saatte yoksa, başka taksi haricinde alternatif bir yol biliyor musunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 taksi rulz yatmadan arasın sonra 6gibi tekrar hatırlatsın aga taksi plz şifreli kelimeler.
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Taksi önerileri için teşekkürler, ama bu minibüs hattının kaçta işlemeye başladığını söyleyebilirse biri çok sevinirim. Taksiyi son çare olarak düşünüyor.
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Saat 05:45'te Kayışdağı-Kadıköy istikametinde gicen bir otobüs varmış, onu kullanır. Teşekkürler yardımcı olmaya çalışanlara.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 iett yazacaktım ben abi ama minibüs ısrarı sezdim böyle ne bilim, o yüzden bahsetmedim otobüslerden :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yeditepenin ring servislerinede bak onlarda kayışdağı tarafına gitmiyormu kaçta başlar bilmiyorum ama
Öne çıkan mesajlar