Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Merhabalar, Şu siyah şapkalı olan bu hattın minibüsleri saat kaçta işe başlıyorlar bileniniz var mı? Bir arkadaşımın saat 06:15'te Bostancı köprüsünün oradan geçecek olan bir servise binmesi gerekiyor ve Kayışdağı tarafında kalacak. Eğer minibüsler o saatte yoksa, başka taksi haricinde alternatif bir yol biliyor musunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 taksi rulz yatmadan arasın sonra 6gibi tekrar hatırlatsın aga taksi plz şifreli kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 korsan taksi çağırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Taksi önerileri için teşekkürler, ama bu minibüs hattının kaçta işlemeye başladığını söyleyebilirse biri çok sevinirim. Taksiyi son çare olarak düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Rent a Car(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Saat 05:45'te Kayışdağı-Kadıköy istikametinde gicen bir otobüs varmış, onu kullanır. Teşekkürler yardımcı olmaya çalışanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 iett yazacaktım ben abi ama minibüs ısrarı sezdim böyle ne bilim, o yüzden bahsetmedim otobüslerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yeditepenin ring servislerinede bak onlarda kayışdağı tarafına gitmiyormu kaçta başlar bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar