Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hadi bakalım beklioruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Albüm nete düşmüş ama ses kalitesi biraz kötü deniyor. Bakalım neler yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İndirdim halen dinlemekteyim.Dinlediğim akdarıyla çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yaaaa daha çekmedim nasıl olur da kaçırıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yalnız bunalti da link gördüm son 2 şarkısı eksik ve kalite düşük vs, böle çekmiim ya. bekliim düzgünü çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Temiz versiyonuda düştü. Gayet kaliteli, katatonia çizgisinden çıkmayan, karlı-yağmurlu gecelerin baştacı olacak, şarabın bir numaralı dostu bir albüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Beyblade Sabri gibi Allaaaaah diye bağırıp taklalar atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 2. kez dinlemekle meşgulüm. Nadiren ilk dinleyişlerimde beğenirim ama bu albüm beklentimden, The Great Cold Distance'dan, Forsaker'dan çok uzak gibi duruyor. Liberation adını öğrendiğim ilk şarkı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 idle blood sanki opeth lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bunu bana sölemedin ya gökhan adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Black-ice said: idle blood sanki opeth lan oha hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 2/10 mu efsane bi albüm olmuş efsane. aralıksız dinliorum bitio baştan dinliorum bütün gün bana göre en zayıf şarkı idle blood olmuş çünkü opeth olmuş o yani katatonia olan hiçbişey yok, lead gitarlar bile opeth hehe longest year onward into battle day and the shade ve departer şu an favorilerim her şarkının belli bi kısmına da hastayım onun dışında, favorilerim değişir dinledikçe hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 düzgün kaliteli versiyonu çıktı mı bu albümün?? daha adam gibi asılamadım albüme bi kere dinledim bıraktım kalitesiz mp3 dinlemekten nefret ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çıktı çıkt toplamı 350 mb lık olan mp3 bile çıktı hehe bunaltida var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Albüm enfes, klip baya beter. http://www.youtube.com/watch?v=BzvfePD-R7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 official klip mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 valla öyle. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=7334705&blogId=518075730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 öf tam böle isveç ormanına atmışlar 2-3 katatonia hayran kızını makyaj falan yapmışlar giydirmişler böcek almışlar klip çekmişler. yapmasın katatonia böle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gitarist ile basçı gruptan ayrılmış :( http://www.pasifagresif.com/2009/12/katatoniada-ayriliklar/ biri beyinler duruyor neyse ki gibi bişi demiş sitede. ben bilmem kim beyin, kim yapıyo bu şarkıları ama umarım grubun müziğine zarar gelmez. allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nasıl yaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(:(:(: hani mathiasın bi katkısı yoktu sırf kuzeni mi fredin o yüzden gruptaydı da fred yani brave murder dayden beri var adam :/ yani bestelerde herhangi bi değişiklik olmaz, andersla jonas yapio direk besteleri de yine de üzücü haber inanmiorum aileye zaman ayırmak falna muhabbetinden çıktıklarını, hani 1 si çıkar da ikisi beraber çıkamaz, kesin bi kavga bişey olmuştur zaten çok ayrı gayrılardı, grubun dier elemanları hep başka şehirde yaşiodu jonasla anders bearber takıloılardı. anca provalara falan geliolardı. iyice koptular herhalde zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ulen bi göreydim bari grubu adam gibi sahnede. lastfm top10 listemde bi megadeth ile katatonia kaldı görmediğim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 katatonia yı ben 4 kere gördüm galiba evet öle bişeydi. hatta anders yaptığım bi besteyi beğenip official forumlarında yorum bile yapmıştı ^_^_^ , o olaydan hala gururlanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 basçıları kıl bi adam. sitede röportajı yaparken verdiği cevaplardan anlaşılıyor dfg. onun dışında kötü tabi. baya crit albüm night is the new day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 LFDGD'dan beri yaptıkları albümler genel olarak vasattı bence. (Mediocre'ın Türkçe'de tam karşılığı yok sanırım) Tabi ki içerlerinde güzel şarkılar vardı. Yeni elaman, yeni kan falan iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar