UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ÇağrıBey anadolu lisesinde perşembe günü mezuniyet hedeleri falan var :) grup olarak Kadıköy Anadolu Lisesinden bi okul grubu var.. O kadar etkinlikli bişey değil ama gelirseniz tanışma olur falan filan..:)Hemde beleşe eğlenmiş olursunuz ne var.. Okul Ümraniye ile Üsküdar arasında kalıyo..Gelmek isteyen veya herhangi bilgi almak isteyen bana özel mesaj atsın pls...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 88liyim lise 1 ''bonus kafalı deli kadir'' de hemen tanırlar ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bonus gıbı saclarla eglencede kafa sallıcaksan izmirden gelcem :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya adamın espriyi anlamadınız galiba: ismi kadir kadir inanırın bonus reklamı dolayısıyla öle dedi saçı düzgün[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 vaay eagle .)[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ:124744
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam ya ukalalık oldu anladım ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: eagle_dnz, 08 Haziran 2004 19:18 tarihinde demiş ki: ya adamın espriyi anlamadınız galiba: ismi kadir kadir inanırın bonus reklamı dolayısıyla öle dedi saçı düzgün nah düzgün hayvan gibi bonus şuan kestim biraz ama neyse :) neyse konuya donelim gelcekmisiniz abi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya çaktırma ukalalık yapıorum şurda ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 espriyi anladım diyip artislenme desek şuna:)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hyr ükelalık ;) :) :) ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 -biliomusunuz çok ükelasınız -nayır o sizin kendi güzelliğiniz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Grom_Hellscream, 08 Haziran 2004 19:34 tarihinde demiş ki: lol ükelalık ne oluyor yaw :) :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yaa olum küfür edecem saptırmayın konuyu yaa[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: eagle_dnz, 08 Haziran 2004 19:34 tarihinde demiş ki: -biliomusunuz çok ükelasınız -nayır o sizin kendi güzelliğiniz :D çok güzel be[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hatun var mı? varsa geliim yoksa zahmet etmiim bakınız bu kadar da yüzeysel ve açık sözlü olab,iliyorum yeri geldiğinde... :P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baba sen gel yeter ki o sakallarla sana kim atlamaz :P ben sana ayarlarım söz ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 acarlardaki cagrıbeymi ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kal'dan hangi grup cıkıcak? bi zahmet örensende ben onlardan detaylı bi bilgi alsam..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 valla koray..bizden emrah diye bi eleman var.Onun arkları varmış sizin okulda onlar çıkacak yani kim olduğunu tam bilmiyom...Senin çevren geniştir sor soruştur sizin gruplara kim çıkacakmış..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmms gitmeli mi acaba ?[signature][hline]all fired up
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: UltraPsycho, 08 Haziran 2004 20:09 tarihinde demiş ki: valla koray..bizden emrah diye bi eleman var.Onun arkları varmış sizin okulda onlar çıkacak yani kim olduğunu tam bilmiyom...Senin çevren geniştir sor soruştur sizin gruplara kim çıkacakmış.. tmm ben ögrenirim o zmn da hangi dönemde sizin emrah yani 88 87 fln mı bi onu söylesen işimi kolaylaştırırsın abi..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 emrah 86 galiba[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 galibası yok bu işin yiğenim[signature][hline]all fired up
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam tamam şimdi hatırladım tam eminim 86 :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Öne çıkan mesajlar