BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Cubuklu Bayraklar bence çok hoş değil onların yerine amblemler konsa daha güzel olmaz mı. Şu an en güzeli Türkiye olan. Diğerleri cok düz duruyor.(bence)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bencede amblem olması hoş olur ama kıuşadası gençlik sporun da amblemi olsun ben onu kullaniim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hehehe olabilir :P[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 siyah beyaz olsun da gerisi farketmez
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 biz bu renklere gönül koyduk.. fazlası gerekmez :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lol ya :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence böyle kalsın, sensible daki çubuk formaları hatırlatıyor bana[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kalmasın bir gs amblemi isterük![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bence fenerbahçeninki yanlış seçilmiş mavi o düpedüz Fenerbahçe sarı laciverttir bune ya <--[signature][hline] V ò d à n | ICQ
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 siyah beyaz bi suru takım var. biz TURK BAYRAKLI AMblemimizi isterik[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bençe böyle çok şirin ve değişik bir hava katıyor... amblemler olmaz yani güzel durmaz...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya mumkunse hologramli olsun[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar