egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Online Account Sisteminde galiba açıklar ve buglar varmış. Bu dogru olabilirmi koymakla koymamak arasında kaldım .[signature][hline]Turkoyun,Avatar Admin Lethe Owner Pottius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İnsanlar winxp'de açıklar buluyor bir php, asp scriptinde mi bulamıcak walla komiksin :). Hackleyen, işi bilen hacker walla. Siz hacklenmemesi için elinizden geleni yapacaksınız onlar hacklemek için ellerinden geleni yapacak :) paticik bile hatırladığım kadarıyla 2 kere hacklendi. Ama bir bilgisayardan başka bir bilgisayara bağlanmak bence çok daha risklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yani online account sisteminde cokmu acık var onu soruyorum.[signature][hline]Turkoyun,Avatar Admin Lethe Owner Pottius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sen takma açığı falan koy bişey olmaz. =)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Brigand, 09 Haziran 2004 21:05 tarihinde demiş ki: İnsanlar winxp'de açıklar buluyor bir php, asp scriptinde mi bulamıcak walla komiksin :). Hackleyen, işi bilen hacker walla. Siz hacklenmemesi için elinizden geleni yapacaksınız onlar hacklemek için ellerinden geleni yapacak :) Arkadaş Dogru Soluyo Cok Kolay Bişi Site Hacklemek O kadar kolayki 11 yaşındaki bebeler kaldı iş ama bir yolu var salam bir portalda bulması lazım...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar