necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yıllık 100 miyar euro bide turizm cennetiyiz deriz adamlar tam 10 katımız höh neden uzmanı oldumuz bi alan yok dünyada bişeyinde ustası olalım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gelir dağılımı adaletsizliği konusunda oldukça yukarılardayız bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 iyi de kış turizmi de var orda. burda kışın adamlara verecek bir şeyimiz yok. orda paris var her mevsim akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bizimde uzmanlık alanımız hiçbişiyde uzman olamamaktır belki. bardağın dolu tarafını görmek lazım. pollyana gibiyim lan bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Sen de istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. pazarla. bütün şehri kusursuz mimariyle donat. moda başkenti ol. bulvarlarının adına tüm dünyaca bilinen şarkılar yazdır ve duyur. aşıklar şehri yap. bunları yap sonra belki yarısına gelebiliriz. en son istiklalde adamın 3-5 euro için katledildiği ülke olarak biliniyoruz. ha suçluyum demek yerine de, yabancılara karşı takıntım var öldürmek istiyorum hepsini deyince adam tuz biber tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yav bırak kış turizmini koskoca parisin kanalizasyonunu akıttıkları şehrin ortasından geçen bok kokulu nehirde tur düzenliyor adamlar adamlar ülkelerini kullanmasını biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elaidi said: bütün şehri kusursuz mimariyle donat. wtf ? paris'e gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elaidi said: istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. . eyfel kulesinden mimariyi bozduğu için başta kendileri nefret ediyor turizmle pek bağlantısı yokmuş kulenin dünkü rröpörtajda dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elaidi said: Sen de istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. pazarla. bütün şehri kusursuz mimariyle donat. moda başkenti ol. bulvarlarının adına tüm dünyaca bilinen şarkılar yazdır ve duyur. aşıklar şehri yap. bunları yap sonra belki yarısına gelebiliriz. en son istiklalde adamın 3-5 euro için katledildiği ülke olarak biliniyoruz. ha suçluyum demek yerine de, yabancılara karşı takıntım var öldürmek istiyorum hepsini deyince adam tuz biber tabi. ahah melih gökçek UÇAK OTEL dikecekti ne güzel ne ileri görüşlü adammış zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 neyse beni ilgilendirmiyor konuyuda niye açtıysam sanki duyarlı bi vatandaşmışım gibi dota akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 e evet 8-9 kere gittim her yerini de gezdim. tabi en dışarılara yakın olan arrondissementlere versaya gitmek için geçmek dışında pek uğramadım. bence gayet de hayran olunası mimari bir yapısı var şehrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 necmi said: elaidi said: istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. . eyfel kulesinden mimariyi bozduğu için başta kendileri nefret ediyor turizmle pek bağlantısı yokmuş kulenin dünkü rröpörtajda dinledim eyfel kulesini dünyadaki herkesin bilmesi ve marka bilinirliği yaratması gerçeğinden bahsediyorum ben. yoksa eyfel kulesine çıkarız diye parise giden çok insan olduğunu sanmıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben hiç gitmedim ama şehrin o dokusunu seviyorum bilmediğim halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Abi fransızlar sux bırakın uzak durun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dilleri güzel ama sabahtan akşama kadar doktor reno paris desinler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kusura bakmayin ama dunyanin en guzel ulkesi fransa turizm acisindan bakarsaniz courchevel falan kisin ruya gibi assagiya iniyorsunuz goller inanilmaz guzel, oradan nice e iniyorsunuz falan paris desen ayri ingilizlerin dedigi gibi tanri fransayi o kadar guzel yaratmiski esitlik olsun diye fransizlari yaratmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elaidi said: en son istiklalde adamın 3-5 euro için katledildiği ülke olarak biliniyoruz. 1 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar