Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransanın turizm gelirleri

necmi

Öne çıkan mesajlar

Sen de istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. pazarla. bütün şehri kusursuz mimariyle donat. moda başkenti ol. bulvarlarının adına tüm dünyaca bilinen şarkılar yazdır ve duyur. aşıklar şehri yap.

bunları yap sonra belki yarısına gelebiliriz.

en son istiklalde adamın 3-5 euro için katledildiği ülke olarak biliniyoruz. ha suçluyum demek yerine de, yabancılara karşı takıntım var öldürmek istiyorum hepsini deyince adam tuz biber tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:

Sen de istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. pazarla. bütün şehri kusursuz mimariyle donat. moda başkenti ol. bulvarlarının adına tüm dünyaca bilinen şarkılar yazdır ve duyur. aşıklar şehri yap.

bunları yap sonra belki yarısına gelebiliriz.

en son istiklalde adamın 3-5 euro için katledildiği ülke olarak biliniyoruz. ha suçluyum demek yerine de, yabancılara karşı takıntım var öldürmek istiyorum hepsini deyince adam tuz biber tabi.

ahah melih gökçek UÇAK OTEL dikecekti ne güzel ne ileri görüşlü adammış zuzu
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:

elaidi said:

istanbulun ortasına eyfel kulesi gibi bişey yap. .

eyfel kulesinden mimariyi bozduğu için başta kendileri nefret ediyor
turizmle pek bağlantısı yokmuş kulenin dünkü rröpörtajda dinledim

eyfel kulesini dünyadaki herkesin bilmesi ve marka bilinirliği yaratması gerçeğinden bahsediyorum ben. yoksa eyfel kulesine çıkarız diye parise giden çok insan olduğunu sanmıyorum ben de
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayin ama dunyanin en guzel ulkesi fransa turizm acisindan bakarsaniz

courchevel falan kisin ruya gibi assagiya iniyorsunuz goller inanilmaz guzel, oradan nice e iniyorsunuz falan

paris desen ayri

ingilizlerin dedigi gibi

tanri fransayi o kadar guzel yaratmiski esitlik olsun diye fransizlari yaratmis :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...