wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 lyricleri c/p yapıp, son harfleri uzatmak, hastasıyım, bari baş harfleri küçültün, daha içten daha samimi oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 OF PIC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cp etsem de hissederek uzattim. =/ DORY AL LAN SU SUURSUZ SEVGILINI. carpicam agzina bi tane. DOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 okkkiiiiies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dur! sus! otur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dory - suursuz sevgilim kaset ve cdsi yakinda tum muzik marketlerde RADYOYU DINLEYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Radyoculukta aşk olmaz. Bakın tevrat ne diyor. Aşıksan djlik yapmayacaksın diyor. Burda aşk var Olmaz. Ya da olur lan, aşk negezel şey, çogzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 seagle imzan COK KOTU YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 BU SARKI NILE GELSIN MACHO MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dory said: seagle imzan COK KOTU YA aa değiştirecektim ben onu ki, iyi hatırlattın, +rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ahahaha güldüm ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 HALACOKKOTUGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bence dartanian, imzandan random bi harf çıkar, insanlar arada laf atsın, "b" yi unutmuşsun atıyom, sen de ayar verirsin sdpofjsopd inandım baktım hepsi tammı diye de, kendimi kötü hissediyom. hadi be hadi be abi be. neyse gidim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 emre naber lan damacanaya kaymışşın öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dory said: BU SARKI NILE GELSIN MACHO MAN yayini bana adamaliydin, istemiyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 wildpervert said: bence dartanian, imzandan random bi harf çıkar, insanlar arada laf atsın, "b" yi unutmuşsun atıyom, sen de ayar verirsin sdpofjsopd inandım baktım hepsi tammı diye de, kendimi kötü hissediyom. hadi be hadi be abi be. neyse gidim ben. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vaniLLe said: dory said: BU SARKI NILE GELSIN MACHO MAN yayini bana adamaliydin, istemiyom! kopegin ossun yayin ginali guzuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 tövbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sen git rakip topik aç kızın günlüğünün üstüne, dua et şarkı gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 aynen öle, seagle konuş susma!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 SeaGle said: sen git rakip topik aç kızın günlüğünün üstüne, dua et şarkı gönderdi hakkaten yeaaa bi dakka yeaaa resmen esek kafasi oldum ben trip atiyo kariya bak yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 SIZE NE LAN IKI ASIGIN ARASINA GIRMEYE UTANMIYOMUSUNUZ KOCA KARI KILIKLI MENDEBURLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 AYIP BE AYIP, KIZCAĞIZ GİTMİŞ BİNBİR FEDAKARLIKLA TOPİK AÇMIŞ İNSANLAR ZORDA KALMASIN DERTLERİNİ DÖKSÜN DİYE, GİTMİŞSİN KISKANÇ HEMEN ÜSTÜNE AÇMIŞSIN YOK NOKTASI YOKMUŞ DA VİRGÜLÜ VARMIŞ, KISKANÇÇÇ oldu mu dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar