matama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 simdi yarin cesmeye gidiyorum otto babylon falan varmis bir geceyi orada geciririm, yalniz ikinci gece biraz daha reinamsi yer bakiyorum varmi fikriniz? neresi olur ? nereye gidilir iyi neresi vardir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 25'inde Babylon'da Gipsy Kings varmış, eğer o civarda olacaksan haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bu topici görünce 4 yıldır çeşmeye gitmediğimi hatırladım... çatladım lan burda şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bende 2 senedir gitmiyorum gipsy kingsi gordum iste bir gece orasi olur :) bana ikinci bir yer lazim ama boyle daha taksim havasindan kurucesme havasian olan bir yer eskiden solamari paparazzi falan bir yerler vardi bu sene ne moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben 24 senedir gitmiyorum, eksikligini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sole mare var, sen yazmissin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 24 yaşındaysan hissetmemen normaldir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sole mare hala moda bitmedi pek paparazzi de ii dediler ama bilmiorum bu seneki durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sole mare leş.çoluk çocuk doldu. papparazide kuruçeşme havasını yakalayamazsın daha bi anjelique havası var ama herkes orada oluyor.(güzel kızlar dahil).Çok reina havası diyorsan sole mareye git ama memnun kalmayabilirsin. edit: unuttum,mutlaka alaçatıda bir akşam yemeği yemeni tavsiye ediyorum.mekan olarak ise yaya veya tuval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 paparazzi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar