Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yapmalıydım bunu. dayanamıyordum adeta. sareoz nerde ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Daha fazla günlük istiyoruz hatta herkez kendi günlük topağını açsın daha gercekci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 allaaam al canimi da beni bunlarin elinden kurtar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 allah belani vermesin.:( hakiki günlük yapsaydin bari yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kafasi o kadar basiyo iste birak yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paticik dorye karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 En hakiki günlük bu.En çok buna yazıcaksınız EN ÇOK BUNA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vaniLLe said: allah belani vermesin.:( hakiki günlük yapsaydin bari yeto. onu sana bıragdım. sen yap. o diil de çogheycanlı lan. evet mi hayır mığ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 emir benden berkay benden yabuz da benden doveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bunlar günlüğümüzün üniter yapısına zarar vermek isteyen bölücü hareketlerdir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bir takım bölücü örgütlerin topiğimizi bölme çabaları, karşılıksız kalacaktır. Günlük, bölünmez bir bütündür ve öyle kalmaya devam edecektir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben yattım. yarın ne halde görecem acaba kişiseli :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 belki de goremicen? soylersin sonra ALL BY MY SEEEEEELF DONTWANNA BEEE ALL BY MYSEEELF ANYMOOAAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar