Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3

Cantona

Öne çıkan mesajlar

sen filmleri zekanı geliştirmek için mi izliyorsun.edirneye kadar koşarım.buna mı gülücem abi ben.kaç yaşına gelmişiz.

artık çizgi filmler bile zeka seviyesi yüksek espriler dönüyo.

mesela ata demirer.taklit yaptıgında hiçte komik değil.yaptıgı emrah taklidine bi kere sırıtırsın bi daha suratına bakmazsın.

şimdi ben fathi terime ztn gülmüşüm.şahana niye güleyim.

bana husetin bolt derler.edirneye kadar durmadan koşarım.vay anasını ne kadar yaratıcı.

film zeka vaad etmiyor tabiki.ama ilkokulda ztn yapıp güldüğümüz esprileri bana satmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bütün o diğer karakterler sit-com karakterleri. Sit-com adı üstünde durum komedisi dizisidir. Orada o durumlar olmasa ve diğer karakterler olmasa tek başına karakterlerin şovu gitmez. Bkz. Joey. Karakter komedisi apayrı bir şeydir küçük skeçlerle de böyle filmlerle de tek karakter güldürebilir. Ama Barney, dizideki diğer karakterler olmasa kesinlikle şu anki kadar güldüremez. Ya da çooook zorlama olur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nerem fail oluyo yeter ama saçmasapan konuşmayın. Siz anlamamak için kasıyosunuz ya da hakkaten yetemiyosunuz yani. Şahan "zeki espri yapıcam" demedi. Yapmadı. Bu yüzden ağır eleştiriler yapılması yanlış diyorum. Adam ne vaadettiyse onu yaptı çünkü. Bunu anlayamıyosanız recep ivedik kadar bile değilsiniz yani
Sosyal ağlarda paylaş

off ne bos konusuyorsunuz ya, bir tane cikip adam gibi cumle kurabileniniz de cikmadi. yok kemal sunal imbaymis soyleymis boyleymis. bir taneniz cikip bir kemal sunal filmini recep ivedikle karsilastirsin, niye recep ivedik'in cok daha dandik oldugunu soylesin pls. eger cok daha dandikse, iki gun once kemal sunala gulen adam gelip de burada "ay recep ivedik de cok bayagi yaa, pff, mm, ekieki" yapmasin.

ayrica sevgili sparkcaster, senin bu konuya hic yorum bile yapmaman lazim. iki fragman uzerinden mi recep ivedik tartismasi yapiyorsun? http://forum.paticik.com/read.php?11,3893815,4526159#msg-4526159 adresindeki mesajimi sana da yenilemek zorundayim.

Sparkcaster said:

hiçbir yerinde gülümsemedim bile, ilk ikisini de izlemedim bunu da izlemeyecem
Sosyal ağlarda paylaş

akşam ilk iksini de izleyip öyle kötü diyeceğim ok?

orta okulda olsaydım filme iyi diyebilirdim ama, bellirli bir film beğenisi oluşmuş biri olarak çok kötü diyorum, yayınladığı şovunda canlandırırken iyiydi recep ivedik gülerdik, engin jurnal c sinan sağıroğlu gibi komik ve zeka barındıran tiplemeleri yapabilirken sırf millet gidip izliyor diye bu kadar kalitesiz filmleri yapmasın diyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...