Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen filmleri zekanı geliştirmek için mi izliyorsun.edirneye kadar koşarım.buna mı gülücem abi ben.kaç yaşına gelmişiz. artık çizgi filmler bile zeka seviyesi yüksek espriler dönüyo. mesela ata demirer.taklit yaptıgında hiçte komik değil.yaptıgı emrah taklidine bi kere sırıtırsın bi daha suratına bakmazsın. şimdi ben fathi terime ztn gülmüşüm.şahana niye güleyim. bana husetin bolt derler.edirneye kadar durmadan koşarım.vay anasını ne kadar yaratıcı. film zeka vaad etmiyor tabiki.ama ilkokulda ztn yapıp güldüğümüz esprileri bana satmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi bütün o diğer karakterler sit-com karakterleri. Sit-com adı üstünde durum komedisi dizisidir. Orada o durumlar olmasa ve diğer karakterler olmasa tek başına karakterlerin şovu gitmez. Bkz. Joey. Karakter komedisi apayrı bir şeydir küçük skeçlerle de böyle filmlerle de tek karakter güldürebilir. Ama Barney, dizideki diğer karakterler olmasa kesinlikle şu anki kadar güldüremez. Ya da çooook zorlama olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şimdi bana film film efsane komedi karakterlerini arattırma ledzeplin, hem işteyim, hem de senin anlatmak istediğim şeyi anlayabileceğini düşünüyorum ki adam skeci film yaptı, hatta 3 film yaptı bir skeçten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tamam da sit-com karakteri yaratmak istemedi adam. İstediğini yapar yani. Aa ne öküz diye gülünen karakter yaratmak i,stedi yarattı, parayı kırmak istedi kırdı. Adamın mesleği bu hakkını vererek de yapıyor yani onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 küfretmekten ve tükürüp balgam atmaktan daha "komik" bişey yapıyomu recep ivedik te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi gülmeyebilirsin. Adam ne yapacağını söylediyse onu yapıyor. Zeka dolu ince espriler barındıran bir komedi filmi yapacağım deseydi ve bunu sunsaydı haklısınız derdim de adamın tercihi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 adam her başlıkta illa fail olcam die kasıyor anlam veremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hakakten.recep ivediği savunmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya nerem fail oluyo yeter ama saçmasapan konuşmayın. Siz anlamamak için kasıyosunuz ya da hakkaten yetemiyosunuz yani. Şahan "zeki espri yapıcam" demedi. Yapmadı. Bu yüzden ağır eleştiriler yapılması yanlış diyorum. Adam ne vaadettiyse onu yaptı çünkü. Bunu anlayamıyosanız recep ivedik kadar bile değilsiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir sayfada 6-7 post atan her postunda ayrı naneden bahseden bi heriften ne bekliyosunuz. koymuş konuya gene adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya böjek gelip sataşmasan olmuyo di mi? Vaad ettiğini gerçekleştiren filme vaad etmediği şeyler filmde yok diye kızıyorlar. Ki bu kaleciye gol atamadı diye kızmak kadar saçmadır bence, ben de savunuyorum filmi. Çünkü vaad ettiğini vermiş. Ok? Bunu anlayamıyorsanız ölün ya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen mi çektin abi filmi sanane kaç sayfadır bık bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Saçmalık görmeye dayanamıyorum. Senin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya allah aşkına.taktın vaad etmeye.kimseye laf edemicez o zaman.o onu vaad etmemişti diye.ne saçma bi savunmadır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hitler : Ben iyi bir insan olacağımı vaad etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi tamam sustum anlamayacaksınız ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 neyseki bu sefer içine şaaptığı konu dandik bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dragon Age'de de haklıydım da neyse (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben hala avatara çocuk çizgi filmi dediği kısmı unutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 O da bana göre öyle. Konusu gayet çocukça geliyo. Hava bükerim ateş bükerim falan.. "Pikaçu şimşek saldırısı!" olayından pek farkı yok malesef =( Ama enough is enough daha fazla germeyeyim kimseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Avatar büksün seni o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 off ne bos konusuyorsunuz ya, bir tane cikip adam gibi cumle kurabileniniz de cikmadi. yok kemal sunal imbaymis soyleymis boyleymis. bir taneniz cikip bir kemal sunal filmini recep ivedikle karsilastirsin, niye recep ivedik'in cok daha dandik oldugunu soylesin pls. eger cok daha dandikse, iki gun once kemal sunala gulen adam gelip de burada "ay recep ivedik de cok bayagi yaa, pff, mm, ekieki" yapmasin. ayrica sevgili sparkcaster, senin bu konuya hic yorum bile yapmaman lazim. iki fragman uzerinden mi recep ivedik tartismasi yapiyorsun? http://forum.paticik.com/read.php?11,3893815,4526159#msg-4526159 adresindeki mesajimi sana da yenilemek zorundayim. Sparkcaster said: hiçbir yerinde gülümsemedim bile, ilk ikisini de izlemedim bunu da izlemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 akşam ilk iksini de izleyip öyle kötü diyeceğim ok? orta okulda olsaydım filme iyi diyebilirdim ama, bellirli bir film beğenisi oluşmuş biri olarak çok kötü diyorum, yayınladığı şovunda canlandırırken iyiydi recep ivedik gülerdik, engin jurnal c sinan sağıroğlu gibi komik ve zeka barındıran tiplemeleri yapabilirken sırf millet gidip izliyor diye bu kadar kalitesiz filmleri yapmasın diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dreagloth said: Kemal Sunal 70-80 lerde her şeyiyle güldürüyordu 70 ve 80 çocuklarını, şimdi o çocuklar, filmlerdeki durumlara gülüyor, hala gülüyorsa. O yılların komedisini 2009 da canlandırmaya lüzum yok. Gördüğün gibi adam gibi açıklanmış, adam olanlar anlamıştır da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 benim elestirdigim de bu sahte elitizm iste. diyorsun ki, ikisi de ayni bok, ama benim sevdigim basyapit, sevmedigim mundar. ben de diyorum ki, oldu canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar