Zinxen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kaynak ne kadar guvenilir yada sonuc ne olur bilemiyorum ama ilginc geldi. http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/read/14465/EA-NetDragon-Partner-on-UO-Overseas.html yenide degil galiba bu arada sadece uzakdogu pazarina acilmak ama yinede bu kadar yazdiktan sonra gondereyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yeni mmo diyor based on UO diyor. nası iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 When contacted, representatives at Mythic Entertainment confirmed the project, but made clear that this its aim is to bring the UO experience to those foreign markets, not to create a sequel. uzak doğuya uygun bişey yapıcaklar alakasız yani boşuna sevinmeyelim =) modifiye ederler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 War'la yeteri kadar dikiş tutturamadınız öküz Mythic, şimdi birazcık daha UO'yu sömürelim demiş EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ya UO her haliyle zaten çok güzel oyundu be !! UO oynarken görüntüsü diabloya benzior diye MU online a başlamıştık.. Ama pvp berbat , craftsmanlıklar yoktu ona rağmen oynadık mu yu.. UO ya çok hafif görüntü takviyesi yapılsa yeter, tadı çok başka UO nun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar