abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlük bu viski sahte galiba kaşınıyorum çok fena. Ölücem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 uyuyamiyorum. eed. bi de bu aralar baya bi issizim. eed. ama düzelcek bi kac haftaya. ona da eed. yok yok daha derinlere inmiyim. eed. abv. küfretmek istiyorum. arghhhhh. ha bi de bugün araba carpti bisikletle giderken. 30la gitmesi gereken yerde, gaza basmis it. bana carpti. ani fren mani fren derken az kalsin gg oluyoduk. neyseki cok delikanli kari oldugumdan siyriklarla atlattim. ama o serefsiz kacti. kesin rustu. plakasini da alamadim. neyse :) verilmis sadakam varmis:):):) had öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tesekkür ederim. senin de gecmis bayramin kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 cümlemizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 amin. pff. delirecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ölseymişin daha hayırlı olurmuş bu kadar sıkılıyosan delirceksen töbe yarabiie :P geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aşk seni bulabilirde uzakta durabilirde samimi oluyor derken mesafe koyabilirde. bu böyle vurabilirde, ilgisiz durabilirde onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilirde aşk seni bulabilirdeeeee günlük şarkıya bak sabah sabah oy oy neyse bu sabah işe gelirken saçma sapan kitabımın ilk sayfalarını okudum. çok atalet yaşıyomuşuz. adamlar çözmüş olayı. ama bi örnek deney vardı pirelerle ilgili çok ilgimi çekti. çünkü onların deney sırasında yaptığı bilinçaltı bende de oluyo. he piremiyim, hayır değilim tabiki. neyse önüm arkam sağım solum ''pdf'' ve ''ppt'' oldu. sunumlar bitsede tv programlarına geçsem. Bu arada ''Adana'' yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 günlük bu arada az önce bi arkadaşımın hamile haberini aldım. çok sevindim ne çok bebek oldu bu ara. bi an işi bırakıp hayallere daldım. uyy yerim kücücük minicik şeyler ya. (bu arada işi bırakıp bişeyler düşünmek için bahane arıyorum galiba) bende bebek istiyorum ya. şöyle bana benzeyen bi oğlum olsa günlük. çok muzur olsun yaramazlık yapsın. neyse artık kısmet bi 5-10 sene sonra evlenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 günlük ben uyandım midem boş çünkü dün 1 öğün yedim ben de pur un dediği bayılan öğrencilerden olcam das 3 dk sonra evden çıkıp erkeemin yanına gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlük bugün çok kaytarıyorum ya, hiç bir iş yapasım yok, teknisyene mi yığsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dün viktor ve senarious efendilerle erenköy dnr a kadar yürüyüp maltepeye geri döndük. Şu anda sol ayağım çalışmıyor bildiğin topallıyorum. Yarın sabah 650km araba kullanıcam. Napıyım günlük sen söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sisko gelecek haftasonu muhtemelen sevisiriz.tüm hafta sonu kalacakmis. Bana yine tecavüz edecek, doymadim diyecek. Gelme desem nasil olur ki günlük. mutfakta daha gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aksam biraz kestirmistim 3-4 saat (oha biraz degil normalde bu kadar uyuyorum zaten) neyse, simdi hem o yuzden uyuyamiyorum, hem de bi uyandim koltuk altim agriyor, boyle koltuk altimda bi yer kocaman sismis sert bi sekilde, kirmizi olmus bole kendisi cevresi falan ama ole sivilce falan gibi degil bildigin sislik gibi. ya bocek isirmis uyurken, ya da lenf bezlerimde bi sorun var. ikisi de ayri ayri uyumamak icin yeterli sebep uhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlük, keşke başka bir yerde, başka bir zaman da olsaydık. canım çok sıkkın. galiba bu akşamda ananas suyu ile aramda kötü bi bağ olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bir yerine iki dilim ekmek yemek hataydı kanımca. Patlayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1-2 ne ya. 5-10 olsa ok de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Penthesilea said: aksam biraz kestirmistim 3-4 saat (oha biraz degil normalde bu kadar uyuyorum zaten) neyse, simdi hem o yuzden uyuyamiyorum, hem de bi uyandim koltuk altim agriyor, boyle koltuk altimda bi yer kocaman sismis sert bi sekilde, kirmizi olmus bole kendisi cevresi falan ama ole sivilce falan gibi degil bildigin sislik gibi. ya bocek isirmis uyurken, ya da lenf bezlerimde bi sorun var. ikisi de ayri ayri uyumamak icin yeterli sebep uhuhuh bi doktora git agriyo mu kolun falan lenf kanseri bile olabilir umarim ciddi bisey yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "Pen Duick" said: 1-2 ne ya. 5-10 olsa ok de. Kahvaltıda az yerim ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Anelor said: Penthesilea said: ... bi doktora git agriyo mu kolun falan lenf kanseri bile olabilir umarim ciddi bisey yoktur oha felaket habercisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ama oyle napiyim bizim hocada vardi gecen sene kolunu kestiler adamin edit: cok fazla ole demisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oha benim moralim bozuldu. allahtan senin gibi arkadaşlarım filan yok çevrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tesekkur ederim asfdsd ben umursamamazlik yapmasin diye ole dedim ciddi bisey olabilir diye ihtimal dusuktur ama genede bi baktirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tamam doktora git önemli bişey olabilir dersinde. kanser olabilirsin kolunu kestiler filan öhhh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1 hafta rapor aldim doktordan nassi skldm evde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar