Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Archangel_ said: günlük; bi ağzın dilin olsa da konuşsan lan derdin ne evladım söyle bana
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük said: Archangel_ said: günlük; bi ağzın dilin olsa da konuşsan lan derdin ne evladım söyle bana bildiğin kaldım.dumurun böylesi.
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çekinme söyle lütfen. dinliyorum ben. binlerce kişi yazıyo buraya utanan çekinen yok.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük said: çekinme söyle lütfen. dinliyorum ben. binlerce kişi yazıyo buraya utanan çekinen yok. nie ben çekiniom herşeyi yazmıom ?
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sdeceokuyangenç said: Günlük said: çekinme söyle lütfen. dinliyorum ben. binlerce kişi yazıyo buraya utanan çekinen yok. nie ben çekiniom herşeyi yazmıom ? sen sadece okuyan bi gençsin. ama çok okuyan değil çok gezen bilir :)
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory said: oo gunluk helo meraba tatlım.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevgili günlük.. küstüm lan =(
Günlük Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok amacım ayar vermek değildi. kusuruma bakılmasın.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Günlük said: çekinme söyle lütfen. dinliyorum ben. binlerce kişi yazıyo buraya utanan çekinen yok. çok yalnız olmak istiyorum günlük.okulum hayatımı becermesin, beni o kadar strese sokmasın istiyorum.koca bir evde tek, sürekli tek başıma olmak, ama ihtiyacım olabilecek her ıvır zıvırın da o evde olmasını istiyorum.ayrıca sınırsız abur cubur, ana yemeklerde mangalda pişmiş sınırsız pirzola ve fırından yeni çıkmış ekmek filan da olsun.kafa dinlemek, bilgisayar oyunları arasında kaybolmak, sonunda ben de mmorpg midir nedir onlardan oynamak istiyorum.sonunda biri bana da çıkıp get a life diyecek raddeye geliyim ve o zaman uyanayım, hepsi rüya olsun istiyorum.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evde yalnız olmakta çok koyuyo insana be..ben tek başıma yaşıom
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sdeceokuyangenç said: evde yalnız olmakta çok koyuyo insana be..ben tek başıma yaşıom bir sene öyle yaşadım, en güzel senemdi sanırım.sonra aqp babamı ankaraya yolladı, şimdi geri eskişehire döndü, yine çok güzel olucak umarım.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Archangel_ said: sdeceokuyangenç said: evde yalnız olmakta çok koyuyo insana be..ben tek başıma yaşıom bir sene öyle yaşadım, en güzel senemdi sanırım.sonra aqp babamı ankaraya yolladı, şimdi geri eskişehire döndü, yine çok güzel olucak umarım. aileyle kalmayla kıyaslama =) yanıma 1 arkadaşı tercih ederim dier türlü olmuo
Öne çıkan mesajlar