aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 terazilere iyi tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Terazi diyince çok amele işi olmuş, ağırlık kalibrasyonu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Yine bir uykusuz pazartesi sabahında birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 4 bira ile mide bozcak adammıydım lan ben nahallere düştüm yaşlılık çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 günlük, dükkan süper oldu lan. Ama kolum bile kalkmıyo bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Shariyarin vefatinden sonra ofisteki pakistanlilar tekrar geri geldi gunluk. Bunun yani sira lubnanda bi banka toplantisi icin giden katimin yarisi bugun geri dondu, son iki gundur bos olan koridorlarimiz tekrar doldu, telefon ve fotokopici sesi geri geldi. Keske bi kac gun daha olmasalarmis, cok sessiz sakindi ofis :/ Turkiye bugun yeni bir is haftasina basladi, biz yariladik, 2 gun sonra haftasonumun gelmesini iple, halatla cekiyorum, 3. gun bugun ama nedense cok yorgunum. gg gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ve Finans dünyasından haberleri dinlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Emir bize euro dan haber ver, umutlandır bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 merkel yardımla gilili açıklama yaptı ama %5 lik faiz ve ödemelerin yunanistan tarafından yapılacağının şüphesi yatırımcıyı yunan tahvillerine çekemiyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yarim saat sonra yine disciye gidicem. Laned olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dreagloth said: Emir bize euro dan haber ver, umutlandır bizi. eurodan haber yok ama birazdan eski kral faisal'in 3 ogulu gelecek toplanti yapacaz, ben de olacakmisim. CILGIN BORC ALACAKLARMIS. capsle yazdim ki herkes okumak zorunda kalsin ve kil olsun.. finans haberlerimi begenmiyorsaniz okumazsiniz ulan, adres verin... sana diyorum mortis, adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 daha çok finans haberi verilmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Valla Dolarin yukselisi burda bayram havasiyla karsilaniyor, Forexciler hala gobek atiyor yani. haberler simdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ona küçük finans haberleri ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mayisin ilk haftasi dediler hala aciklamadilar su mulakatin sonucunu belkide is arama seruvenim bitecek be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 - NIIIL BAK NEWYORKLU CIKTI TAM SANA GÖRE!! - ANNEEEE!!! delirticek bu kadin beni, izdivac neyin izleyip kizdiriyor beni. belki ciddilik payi da vardir.. ey vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yapması zor şeyler; madde no 4078: evde teknoloji fakiri ile uğraşmak.. madde no 4079: teknoloji fakiri ile uzaktan uğraşmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 teknoloji fakirinin modem ayarları ile sorun varken değil teamviewer stiv'im bolmır'ım gelse o bile kızgın bir orangutana dönüşür anında.. yok modem şifresi diyorum, koymadım ki diyor.. standart modem markası/şifresini buluyorum sölüyorum.. ona da girmiyor diyor tarzı problemler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 günlük. çok mutluyum.yarın hukuk giricek olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Günlük bügün birkez daha anladım ki insanlara karşılık beklemeden iylik yapıp,güvenince,üstüne üstlük salak gibi iyi niyetli davranıp alttan aldıkca,kendi çıkarı için,2 senedir aynı ortamda bulunmana ragmen, seni mal gibi ortada bırakabiliyormuş, ne bok yersen ye ben gidiyorum,sende ne halin varsa gör umurumda degilsin diyormuş,birde üstüne üstlük senin kadar iyi birisini(salak) belki bidaha bulamıycam ama yapamıyorum kusura bakma lafıda cabası.Hatta o yetmiyor,benim gitcegim yer hazır, sende bi yer bulda,bosuna bide para vermeyek yazın lafını işitiyorum. Evet buda insanlara,karşılık beklemeden 2. kez güvenip,kollayıp aynı şeyi bana gostermelerini bekleme denememdi. 3. olmayacak zaten.ama ben biliyodum, içimdeki horde taraf;be gerizekali nabıyosun sen,sonunda üzülen, ortada kalan sen olcaksın, bile bile aynı şeyi yapıyorsun diyordu uzun zamandır. Artık ortama ayak uydurma zamanı gelmiş demekki günlük,de hadi o zaman horde duygularım,emrinizdeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Günlük, Heyecanlıyım mutluyum hep böyle kalsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dreagloth said: teamviewer (Y) anneyle bilgisayar saatlerinin vazgeçilmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 allah insana hayırsız evlat vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Yaralarım kabuk tuttu, kopartırsam kanamasından korkuyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar