dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 evet. nil neden benim günümü kutlamadığını sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anne mi oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yooo :S tee enişteyi kutlamışsın ben de bekledim bianda asgdhalşısfğapsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o zaman niye kutliyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dylan geldigini tekrar anons etmis oldu herkese sdhhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 azmo :D demin çok kızdım beklemezdim senden ama düzelttin neyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 hayatımın en mutlu 3 gününü geçirdim ve bitti günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hayatımın en boktan haftasonunu geçirdim ve bitmek üzere günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 günümün 3 hayatını geçirdim ve başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bugün etek tıraşı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uzun bi görüşmenin ardından insanoğlunun sıçıp klozete attığı artıkları, aslında göbek deliği hizasında bir karın içi cepte biriktirip, sıkıştırarak inci benzeri bir yapı halinde dışarıya atmasının hem daha doğru hem de daha değerli olacağı konusunda karar kıldık.. projeyi evrim üst kurulunun oonayına sunmak için gerekli prosedür bu hafta izlenilecek ve oylamalar 12gün sonra yapılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Günlük. çok istiyorum ya inanırsam olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 olur neden olmasın.. zaten evrim komisyonu da onaylasın olacak 15820 yıla.. çıktı al.. olmuyor mürekkep bitti doldur.. tak.. kafa temizliği yapan printerı bekle.. çıktı al.. olmuyor.. magenta btti diyor.. onun bi yedek kartuşu olacaktı.. tak.. kafa temizliği yapmasını bekle.. çıktı al.. sf1-sf2 olmuyor. kağıt bitti.. kağıt koy bir daha dene.. lan almıyorum işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 seninkinin çözümü basit, git internet kafeye çıkart ordan kartujun yoksa.sinirini bozmaya değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yok halletim kartuşu falan.. ama canım sıkıldı.. çıktı alma isteğim gitti.. başım ağrıyor dedim printera.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sorun sende değil bende de deseydin. ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kusura bakmayın ama çok leş geyik yaptınız ya. ardeth olsa grafik koyardı :/. dasaaa'ya yakışmadı, bella neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sorun onda yaw.. direk söyledim zaten yüzüne.. 4adet kağıt varken onları nasıl alamıyorsun bre zıkkımın printerı falan da dedim.. sert konuştum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 helal dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Her gördügümde saçları dahada dökülmüş,kirpikleri kalmamış,zayıflamış,çökmüş... of allahım nasıl dayanıcam ben bu kadar şeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 we need air strike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ne ara 6 oldu saat of. 3 saat uykuyla dayanicaz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bugün terazi eğitimine katılacağım günlük. Eğitimi verecek olan kişi çok komik ve sevdiğim birisi ama bu süre boyunca stajyer arkadaşları daha az göreceğim için içimde ufak da olsa bir hüzün yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar