utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 onu bunu bırakın da, üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben daha kahvaltı yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük, gece hiç uyumadım.sabah sütlaca bitane hırka uydurup dışarı çıktık,inanılmaz tatlı oldu. bi hoppidi hoppidi koşuyo karda aman allahım. çok seviyorum günlük <3 tnt'de sapık kadın diye bir film izliyo kardeşim şuan sdfg zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 utopia said: onu bunu bırakın da, üşüyoruz. izmir soğuk mu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bella said: günlük, gece hiç uyumadım.sabah sütlaca bitane hırka uydurup dışarı çıktık,inanılmaz tatlı oldu. bi hoppidi hoppidi koşuyo karda aman allahım. çok seviyorum günlük <3 tnt'de sapık kadın diye bir film izliyo kardeşim şuan sdfg zua. Aaaa sınavları bitirdin bitireli azıttın sen de iyice =) Cık cık cık. Nooldu notlar açıklandı mı canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sobamı yaktım, muşambadaki su gibin akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 @ qos, ehau 1 tanesi 40 ile bırakmış.geçme notu 50,bugün akşama dek iş hukuku çalışıp yarın sözlüye giricem. böyle bir hayat işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Böjeek said: utopia said: onu bunu bırakın da, üşüyoruz. izmir soğuk mu yav kaloriferi yaktım kalkar kalkmaz ki adetim değildir. kalkar kalkmaz dediğime de bakma, yorganın altından çıkabilmiş değilim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bella said: @ qos, ehau 1 tanesi 40 ile bırakmış.geçme notu 50,bugün akşama dek iş hukuku çalışıp yarın sözlüye giricem. böyle bir hayat işte sdfg kolay gelsin tatlım. =( en azından sözlü yapmayı kabul etmiş, geçirir üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 iş hukukundan bıktım lan allah belasını versin o adamın karda yuvarlanıp kalçası çıksın inşallah. basur olsun.kel kalsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 utopia said: Böjeek said: utopia said: onu bunu bırakın da, üşüyoruz. izmir soğuk mu yav kaloriferi yaktım kalkar kalkmaz ki adetim değildir. kalkar kalkmaz dediğime de bakma, yorganın altından çıkabilmiş değilim sdf. hayat size güzel pis öğrenci milleti dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sus be sus yarım dönemim kaldı tadını çıkarayım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Böjeek said: hayat size güzel pis öğrenci milleti dsfg signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 iş hayatına atılınca tekrar görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Böjeek said: iş hayatına atılınca tekrar görüşelim böcüüm biz atıldık da nooldu =) selin de patide takılıyor biz de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 QueenofSpades said: Böjeek said: iş hayatına atılınca tekrar görüşelim böcüüm biz atıldık da nooldu =) selin de patide takılıyor biz de =) ee ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 seni seviyorum milli piyango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hakikaten, siz ne iş yapıyorsunuz? sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hiç işte takılıyoruz öyle gördüğün gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günaydın herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 of ben nasıl isyan etmiyim 8de kalkmışım adam gelmiş günaydın diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sana günaydın. Ben öğle yemeğinde ne yesem onu düşünüyorum, 1 saat sonra öğle tatili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 işe dön işe,8 de kalkmısın patide laflıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük bugün akşama kadar çiftlikteyim. tayımız olmuş bir tane, çok şirin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar