Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlük,2. accountumuda ilk mesajdan sonra,imzasında 3-4 yasında türban giydirilmiş kız cocugunun resmi olan moda;bıraksaydında kendi kararını kendi verseydi dedigim icin banladi mod,meger kendi cocuguymuş:D,bayanmış,üstüne üstlük bide, türban yerine mayo giydirilmiş kız cocugu resmi koysam tatmin olurdun dimi....,o zaman ben cagdaş olur sende bana saygı duyardım gibi bişeyler yazdı,ha bide zaten nickindne belli(Dark_Soul),ya ateist ya satanistsindir sen dedi ahahuheeuh
ip ban attilar galiba dahada üyelik acamıyorum
Hayde patiler destege ihtiyacım var yobazlari,beyni yıkanmışlari bilgilendirelim,eglenelim belki içlerinden 3-5 ini kurtarırız.Site linki icin pm me .
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Günlük,2. accountumuda ilk mesajdan sonra,imzasında 3-4 yasında türban giydirilmiş kız cocugunun resmi olan moda;bıraksaydında kendi kararını kendi verseydi dedigim icin banladi mod,meger kendi cocuguymuş:D,bayanmış,üstüne üstlük bide, türban yerine mayo giydirilmiş kız cocugu resmi koysam tatmin olurdun dimi....,o zaman ben cagdaş olur sende bana saygı duyardım gibi bişeyler yazdı,ha bide zaten nickindne belli(Dark_Soul),ya ateist ya satanistsindir sen dedi ahahuheeuh
ip ban attilar galiba dahada üyelik acamıyorum
Hayde patiler destege ihtiyacım var yobazlari,beyni yıkanmışlari bilgilendirelim,eglenelim belki içlerinden 3-5 ini kurtarırız.Site linki icin pm me .

hacı efsane siteymiş yanlız ahahaha :D crunch reklamına küfürler ediyorlar
Mesaj tarihi:
hayatim bok gibi su aralar. bi ton olay yasiyorum. nasil cozucem nasil yetisicem, basima neler gelicek hic bi fikrim yok. uzerine bi de hayvan gibi ozledm, kendimi öldüresim var resmen.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Of yine çok içmişim başım felakent. Dün Taksim'de BAYA götüm dondu ama çok güzeldi bomboştu. Bugün de alışverişe gideyims en iyisi.

dayak geliyo sana.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

sesu said:

Of yine çok içmişim başım felakent. Dün Taksim'de BAYA götüm dondu ama çok güzeldi bomboştu. Bugün de alışverişe gideyims en iyisi.

dayak geliyo sana.

Bana niye dayak ayol?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...