HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük dertlendim yine lan. al buda sana gelsin http://www.youtube.com/watch?v=i_Jh0hkf-uE öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Günlük,2. accountumuda ilk mesajdan sonra,imzasında 3-4 yasında türban giydirilmiş kız cocugunun resmi olan moda;bıraksaydında kendi kararını kendi verseydi dedigim icin banladi mod,meger kendi cocuguymuş:D,bayanmış,üstüne üstlük bide, türban yerine mayo giydirilmiş kız cocugu resmi koysam tatmin olurdun dimi....,o zaman ben cagdaş olur sende bana saygı duyardım gibi bişeyler yazdı,ha bide zaten nickindne belli(Dark_Soul),ya ateist ya satanistsindir sen dedi ahahuheeuh ip ban attilar galiba dahada üyelik acamıyorum Hayde patiler destege ihtiyacım var yobazlari,beyni yıkanmışlari bilgilendirelim,eglenelim belki içlerinden 3-5 ini kurtarırız.Site linki icin pm me . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük, nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kendimce içme rekoru kırdım sanırım günlük. iygeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dark_Soul said: Günlük,2. accountumuda ilk mesajdan sonra,imzasında 3-4 yasında türban giydirilmiş kız cocugunun resmi olan moda;bıraksaydında kendi kararını kendi verseydi dedigim icin banladi mod,meger kendi cocuguymuş:D,bayanmış,üstüne üstlük bide, türban yerine mayo giydirilmiş kız cocugu resmi koysam tatmin olurdun dimi....,o zaman ben cagdaş olur sende bana saygı duyardım gibi bişeyler yazdı,ha bide zaten nickindne belli(Dark_Soul),ya ateist ya satanistsindir sen dedi ahahuheeuh ip ban attilar galiba dahada üyelik acamıyorum Hayde patiler destege ihtiyacım var yobazlari,beyni yıkanmışlari bilgilendirelim,eglenelim belki içlerinden 3-5 ini kurtarırız.Site linki icin pm me . hacı efsane siteymiş yanlız ahahaha :D crunch reklamına küfürler ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hayatim bok gibi su aralar. bi ton olay yasiyorum. nasil cozucem nasil yetisicem, basima neler gelicek hic bi fikrim yok. uzerine bi de hayvan gibi ozledm, kendimi öldüresim var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bazı şeylerin kıymetini bilmeyen ibişlerle bir oyun oynamak istiyorum günlük. çok doydum ilaç çarptı yatıyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gunluk bana basarilar dile, sinavim var saat 10da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Uyuyamıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük hala bir vizem var 2 hafta sonrada finaller başlıyor. ders çalışmaktan sıkıldım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dworgian said: hadi bismillah günlük 2 saat 15 dkk sürdü yol tiksiniyorum trafikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Of yine çok içmişim başım felakent. Dün Taksim'de BAYA götüm dondu ama çok güzeldi bomboştu. Bugün de alışverişe gideyims en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 o caddelerin hem dopdolu olması ayrı keyif hem de bomboş olması ayrı keyif hem de dükkanların ışıklarının yağmur içersinde süzülüp yüzüne gelmesi falan fişmekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sesu said: Of yine çok içmişim başım felakent. Dün Taksim'de BAYA götüm dondu ama çok güzeldi bomboştu. Bugün de alışverişe gideyims en iyisi. dayak geliyo sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gene çok entelektüel uyandım bu sabah sdkfjsdafklgasdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pogodi said: sesu said: Of yine çok içmişim başım felakent. Dün Taksim'de BAYA götüm dondu ama çok güzeldi bomboştu. Bugün de alışverişe gideyims en iyisi. dayak geliyo sana. Bana niye dayak ayol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kızlar ne içtiniz onu söyleyin kavgasını sonra yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 buyrun burda yapın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 NEDEN GELMEDİN YANIMIZA =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Böjeek said: kızlar ne içtiniz onu söyleyin kavgasını sonra yapın. http://forum.paticik.com/read.php?62,4267998,4519452,page=370#msg-4519452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yarasın conem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fifa10 oynuyorum gaza geliyorum 1-2 saate çıkarım m.köye yollanırım heralde akşam maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ciğerimin parçası taa tüneldeydim ben sonra kafam güzel oldu gelemedim. Hem lafa bak sen neden gelmedin? sdfakf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sahi saza niye gelmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben de taa kbdeydim, benim de kafam güzel oldu hahsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar