aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 noktalama isaretlerini dogru kullanin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 IsAbeLLa said: hayat zor. aşka dair izledim günlük italyanın ıssız adamı kimse beğenmedi beni mahvetti yavrum. ıssız adam cıktıgı gunden beri nefret ediyorum filmden,italyanların da mı varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Güzelim topiği perişan ettiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yatalım günlük 7.30da kalkıcaz, ama yatağım çok soğuk. nası ısıtıcam ben şimdi orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sanırım hasta oluyorum sevgili günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Viskimi kıran çocuğu öldürdüm. Pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 maymun gözünü aç artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 günaydin. ALMANYADAN, ALMAN SISTEMINDEN VE ALMANLARDAN NEFRET EDIYORUM saygilar. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Günlük, seksi bir gün. hayde bakalım masa toplıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şu an sadece uyumak istiyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mediamarkt acılısına gidip soğuktan poposu donan,hiç birşey alamadıkları gibi uykusuz kalan ve medyaya bilinçsiz demeç veren salaklar biziz. ben bunun ustune uyurum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Benzincinin marketine girip DEAD MEXICAAAAAAAAAAN diye bağırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cok uykum var ama ders var gunluk kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sevdiceğim günlük; dün gece acaip eğlendik ama yağmur çamur demeden yaklaşık 1.5 saat yürüdükten sonra sabahın altısında adana yiyip eve gitmek rahatsızcaydı. ayaklarım ıslandığı için ve 1.5 saat öyle kaldığı için hastayım şu an=( p.s 'worth it ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hadi son 2bucuk saat. had had. bi cikip sigara-kahve yapmazsam ölücem. coook tatsiz cook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 staj raporu yazıcan mı sen nil? 5 lira karşılığında sana staj raporu yazarım. hepsi günlükte yazıyo zaten, derler toparlar veririm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 testis gecme ooom. alman sisteminde cakili kalmis zavalli bi madureyim ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 alman sistemi gibi sistemmi var. almanyanın neyi meşhurdur, birası, sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bana tez yazcak adam lazım öf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: alman sistemi gibi sistemmi var. almanyanın neyi meşhurdur, birası, sistemi. pattesi! keske hakiki almanci olsaymisim, otobüste sagda solda denk gelen alamanlara cekil git lan fritöz die laf sokardim. tey teeey. meali: verpiss dich du friteuse! ve cidden bi gün bunu bi alamanci yani basimda bi alman arkadasima yapti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bugün bi dğeişiklik yapıp okula gidicem günlük rüyamda ceset içinde yüzdüm ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 OOoOoOoooO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://img692.imageshack.us/img692/9664/dfgdfs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar