pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Günlük bugün boş boş oturdum, ama acayip yoruldum. Canım feci sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Lopeth said: çok koştum lan günlük ben de koştum günlük çok hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bayramda çalışıyorum be günlük =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 günlük annem sürekli yicek bişeylerle geliyo hırka giydiriyo sırtın ısınsın diye farklı bi ortam burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 GÜNLÜK lan hayat çoogüzelmiş ya, gel öpeyim seni bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Noldu la açıldın mı kıza asdadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yok kardeşim daha değil ama baya iyi durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bebek kakasi bir bebek kakasi kadar masum dusuncelerim. hayallerim, hislerim, umutlarim. bir bebek kakasinda sakli gozyaslarim civik ve kokulu. bir bebek kakasinda buldum seni bugun gozlerimi ayiramadim adeta hayatin anlamini bulmustum sen de, sen ise, auranla hapsetmiştin beni donup arkami gidemedim. bir bebek kakasinin huzuru vardi icimde. annemin beni temizleyeceginden emin ve icimdeki pisligi sonuna kadar sicmistim. hiç ir karanliga yer yoktu icimde, icimdeki tek karanlik da kakamın kendisiydi ve kurtulmustum. birbebek kakasi bugun kafam biraz dumanli sicak ve kacmaya calistigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 HaciYatmaz said: yok kardeşim daha değil ama baya iyi durumlar. Sevindim hadi hayırlısı @dory bebek kakası dedinde annem ilk kakamı saklıyo ya ne pis kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 wad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şaka yapıyo ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bana dediysen onu cansın , ben çok ciddiyim ya asdsafas tırnağımı da saklıyo ilk ama. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gunluk ben aglicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dory said: bebek kakasi bir bebek kakasi kadar masum dusuncelerim. hayallerim, hislerim, umutlarim. bir bebek kakasinda sakli gozyaslarim civik ve kokulu. bir bebek kakasinda buldum seni bugun gozlerimi ayiramadim adeta hayatin anlamini bulmustum sen de, sen ise, auranla hapsetmiştin beni donup arkami gidemedim. bir bebek kakasinin huzuru vardi icimde. annemin beni temizleyeceginden emin ve icimdeki pisligi sonuna kadar sicmistim. hiç ir karanliga yer yoktu icimde, icimdeki tek karanlik da kakamın kendisiydi ve kurtulmustum. birbebek kakasi bugun kafam biraz dumanli sicak ve kacmaya calistigim.bu ne lan auhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şiir arkadasim sanat gülmeyin karalama defterine mi acsam hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi bi bebek kakası üzerine ne anlamlı sözler...Duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pf<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kayda değer hiçbir şey yapmadım günlük yatayım bari iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Günnük izmiri özlemişim yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pes ettim. an itibariyle uyuma girişimlerim son bulmuştur günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Günlük acayip huzurluyum bugün ya. İçinden bir ses her şey güzel olacak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sis gibi abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hava yagmurlu bugun gunluk huzunlendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kanlar temizlencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 heryer kan sanirim aglicam :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar