Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Artvin Şavşat'taki sel felaketzedelerine yardım için gittiği belirtilen Deniz Feneri Derneği aracına halk tepki gösterdi. Şavşat ilçesinde meydana gelen sel mağdurları ve yakınları kaymakamlık binası önünde eylem yaptı. Eylemin olduğu yere Deniz Feneri Derneği aracı gelince halk, "Devlet günlerdir yardım yapmadı da, soyguncu sen niye geldin?" sözleriyle tepki gösterdi. Topluluk araca doğru yürüdü. Kalabalığın tepkisinden korkan araç iç...HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ferrero said: "Devlet günlerdir yardım yapmadı da, soyguncu sen niye geldin?" sözleriyle tepki gösterdi. yapmadı mı da olmasın o. böyle anlamsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bağışçı arayan bir stand falan olsa, tepki gösterseler anlarım da yardım arabasını taciz etmek niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yüzyılın soygun hareketi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 halk da bir kişi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: halk da bir kişi yalnız.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Artvinin kent olarak siyasi görüşü zaten bellidir. ama yardım için gelmiş araca yapılanları pekte doğru bulmuyorum. yüzyılın soygun hareketi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: halk da bir kişi yalnız. vah yazık kıyamam deniz feneri en gral diyelim de üzülmesin bazı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: halk da bir kişi yalnız. bazi insanlarin belki yapmak isteyip de yapamadigini yapmis adam. aslinda orda onunla ayni fikri savunan binlerce insani simgeliyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 buyseye (tu) yapmışım bari kendimi kurtarim arada asdas.. halk da 1 kişi muhabbetne, gazetenin abartsı olarak bakıp gülüyorum ondan yani.. zaten genelde de öle olur, bir veya iki kişi gider bişe yapar, ondan sonra gazete 1 fotoraf çekip halk yürüyüş yaptı, btün şehir ayaklandı diye haber yapar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: halk da bir kişi yalnız. ben haberi izledim bir kisi değillerdi baya kalabalıktı,mevzu cıkmıstı millet arabanın üzerine yürüyodu,bi de aracın plakası resmi plaka imiş insanlar ona da cok kızmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 keriz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dragonmax said: buyseye (tu) yapmışım bari kendimi kurtarim arada asdas.. cüzzamlı mıyız arkadaş. resimde kalabalık falan yok görünüyor işte kabak gibi. haber kanalları arasında gezip dolancak halimiz yok ne olmuş nasıl olmuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Haberden anlaşılacağı üzere; -Arabaya geliyor. -Halk tepki gösteriyor. -Derneğin 2 görevlisi kaymakamlığa sığınıyor. -2 tipleme çıkıp arabaya yazı yazıyor. -Polis müdahale ediyor. Fotoğraf yazım anında çekilmiş. Fotoğrafa bakarak veya haberi okuyarak kaç kişi olduklarını çıkarmak müneccimliğe giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 tamam buyse deniz fenerinin soygun yaptığı mahkeme kararıyla sabit değil, , salağın biri de arabayı çizmiş haksız yere. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ha bi de sanki o araba orda bağış toplamak veya akp propangası için var, 2 tane görevli bir minibüs yardım malzemesi götürmüş, buna saldırmışlar. neyse ya. bu arada türkiye sınırları içinde henüz ne açılmış bir dava, ne bir mahkumiyet kararı var. açılırsa soruşturma görürüz nedir ne değildir. bir yerde yaklaşık 100.000 ailenin bu dernekten yardım aldığını okumuştum. o 100.000 aileden birisi bile, eğer haksız yere, bu yardımı alamazsa, bunun vebali ağır olur. ne siyaset ne politika bunu kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 onurlu insanlar yolsuzlukla verilen yardımı napsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Yahu o yardımını yine yapmıştır büyük ihtimal, ne güzel yazmışlar işte. Yüzyılın soygun hareketi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: Dragonmax said: buyseye (tu) yapmışım bari kendimi kurtarim arada asdas.. cüzzamlı mıyız arkadaş. resimde kalabalık falan yok görünüyor işte kabak gibi. haber kanalları arasında gezip dolancak halimiz yok ne olmuş nasıl olmuş diye.estapitipiti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: bu arada türkiye sınırları içinde henüz ne açılmış bir dava, ne bir mahkumiyet kararı var. açılırsa soruşturma görürüz nedir ne değildir. Biraz dusun bakalim neden hukuksal prosedur Turkiye'de deniz feneri icin islemiyor da, Almanya'da catir catir isledi, insanlar suclu bulundu hatta dosyayi Turkiye'ye yolladilar. Bir dusun bakalim neden Adalet Bakanligi Ergenekon konusunda jet hiziyla islerken, Deniz Fenerinde ayak suruyor. Yok cevirisi geldi, gelmedi, gelecek, leylekler getirecek diye halk aptal yerine konuluyor. Bir dusun bakalim neden Ergenekon'da neredeyse insan haklari ihlal edilecek bicimde gozaltilar alinirken, neden Deniz Fenerinde ifade alma olayi " efendim zahmet olmazsa savciliga ugrarmisiniz plz" seklinde oluyor? That's what we call justice. Yerse tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 çok iyi yapmışlar bende aynısı akp afişlerine yapmayı düşünüyorum ama kesin "devletimizin" polisi beni götürür diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kimse türkiyede hukukun siyasallaşmadığını ( her iki taraf için hem de ) iddia etmiyor zaten. ama eninde sonunda açılacak o dava. geri dönüşü yok onun. hoş medya da pek ilgilenmiyor o konuya artık. malum doğan grubunun tepesinde vergi cezası bulutu dolaşıyor hala. baya zamandır hiç deniz feneri haberi yapmıyorlar. ne kadar saçma bir ülkede yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24968525/ eninde sonunda bi açılsa artık da "eninde sonunda"'nın enini boyunu bi öğrensek biz de. ergenekonda o "eninde sonunda" -1 yıldı, dava açılmadan bir yıl öncesinde insanları toplamaya başlamışlardı, deniz fenerinde almanyadaki dava açılalı 1 yılı geçtik, daha bizde tık yok. burada mühim olan hukukun siyasallaşması da değil, iktidarın hukuku istediği gibi yönlendirebilme gücüdür. ucu kendisine negatif ve pozitif dokunan olaylarda takındığı hukuksal tavırdır. Birinde abartılı bir güç ve gövde gösterisi yapılırken diğerinde hasır altı etme çabalarıdır. işte demokrasi yıldızları, halk adamları, mücahitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eh abi hukuku tek kullanan hükümet olsa keşke türkiyede. kimse masum değil bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar