CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kürtçe mi ? vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ya bizim okulda şöyle oluyo, 2. Yabancı Diller anketi diye bişey düzenliyo Diller Okulu. Oradan birinci çıkan dili genelde açıyor, normalde açtığı dillere ek olarak (İtalyanca, Japonca, Rusça, Fransızca, Almanca, Arapça, Osmanlıca(Son ikisi Sanat Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından açılıyo)). Geçen yıl Rusça açıldı işte. Bu yıl da latinceyi birinci çıkarttık. Ama Kürtçe de ikinci oldu diye açtılar. Daha doğrusu açılcak gibi duruyo şu anda kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 teyy teyy sabancı bile bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 lisede aldığım fransızca derslerini unutmak için rehabilitasyona gittim 4 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 senko said: teyy teyy sabancı bile bozulmuş. bozulmuş? neyse ama tartışmayalım bunu bu topikte. bi üstteki arkadaş naaptın sen :) ben burda öğreniyim diye kıvranıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar