asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Salut! Efenim bileniniz biliyordur, deli bir fransızca hayranıyım. Vakti gelince deli gibi çalışacağım da kesin, ama önce mini mini ilerleyeyim, çalışmaya başlayınca Je m'apelle le Bonjourlarla Vous vous appelez comment? lar la başlamayayım diyorum. O sebepten ötürü, kendi kendime çalışabileceğim, baştan başlayan ve mutlaka sesli bi şekilde destekli olacak(ki öğreniyim nası telaffuz ediliyomuş) bi kitap ya da çalışma zımbırtısı arıyorum. İnternetteki kaynaklar da olur. Bilen duyan çok mutlu eder. Kursa gitmeden olmaz diyecekler için demeden önceki önbilgi okulda latince almayı düşündüğümden ötürü okulda fransızca almayı planlamıyorum, okul da deli gibi yoğun olduğu için ve derslerimin üstüne 2 dil idare edemeyeceğim için de okul zamanında kursa gidemem. Daha münasip bir dönemim için ön hazırlık babında olucak bu çalışmamda. Beni düşündüğünüz için teşekkürler, ama böyle bi durum var. Ancak, alternatif önerilerinizi duymak isterim. Evet, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Tell Me More seti var,internette bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ben Rosetta Stone'dan calisiyorum vaktim oldukca. Sorun su ki bu aralar vaktim yok pek ama tavsiye ederim. Tell me More'dan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 rosetta > tell me more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben okul zamanında aldım iki donem boyunca fransızca 1 ve 2. ama haftada sadece 3 saat gorduk ve sonrasında da tekrar etmedim tabi simdi yavastan unutuyorum bile. ama internette guzel bi site var ogrenebilecegin. onemli kısımları sadece para odersen acılıyor ama en azından 1 hafta pc basında oturur sitedeki konuları bitiririm diyosan bir aylık ucret odeyip cok iyi bir baslangıc yapabilirsin. http://www.busuu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 rosetta stone'de alıştırma fln çok az. grammar yok bide. tell me more telafuzundan gramırına kadar herşeyi hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şimdi düşündümde rozetta stonede hiçbişi yok lan. kart gösteriyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 livemocha ya bi bak istersen. baya hoş bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Fransızca sux be:P Prawler zorla beni öğretmeme zorlamıştı sonra kursa git dedim çözdü adam ama kursa gidemiyorsan diğer seçenekleri değerlendiricen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kursa gittim. TODER'e. Ama ben haric neredeyse tum sinifa zor geldi, birakti herkes. Ben bayagi istekliydim. Fransiz kultur de cok pahaliydi gidemedim. Fakiriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sux olm işte herşeyi pahallı kendini bişey sana milletdili gereksiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fransızca ne işe yarıyo ki niye insanlar öğrenmek istiyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hiç bi işlevi yok aşk lisanı diye karı kız tavlamak için :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Abi yasadigim ulkenin ikinci official dili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 quebec rulaz fransızca öğrenmek isteyenler sanmıyorum ki te kanadaya uçacaklar falan. başka sebepler var insanların akıllarında onları sordum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ben Kanada'da yasiyorum. Fransiz bolgesinde degilim ama sanirim ogrensem iyi olacak. "je voudrais encore un verre de vin rouge." deyip seklimi koymaliyim Montreal'in luks restoraninda, Quebec'li hatunla yemek yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 teşekkür ederim, rosetta stone a da tell me more a da bakıciim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kanadayla lafı geçmişken, fransızca quebece gitmiyorsan hiçbir işe yaramaz vs deniyor da da her konu olduğunda, yine bir miktar konuşuyor mu yoksa fıs mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben Alberta'dayim. Sokakta cok nadir goruyorum Fransizca konusuldugunu. Yani sadece buradaki Quebecliler konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben de norveç dilini çok güzel buluyorum ancak öğrenme gibi bir girişimim yok.Dur bi kurslara bakiim varmıymış eğitimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sabancıda var mı ki latince? olmaması lazım. yoksa sen sabancıda değil misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sabancı'dayım. Bu yıl özellikle üstünde durup birazcık lobi yaptık BIOcular olarak, elaidi. Yabancı diller anketinden 1. çıktı geçen iki yıl da yanlış hatırlamıyorsam 2. idi hep. Sonuç olarak Fall döneminde 3 section LAT101 - Basic Latin I açılıyor. Tabi onun yanında 2 yıldır latince 2. çıkıyor anketten açmadılar, bi yıl Kürtçe ikinci çıktı diye, KUR101 - Basic Kurdish I'de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kürtçe ha? niye ki ya çok şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oha! nası açtırdınız kürtce'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar