Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca Öğrenelim

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Salut!

Efenim bileniniz biliyordur, deli bir fransızca hayranıyım. Vakti gelince deli gibi çalışacağım da kesin, ama önce mini mini ilerleyeyim, çalışmaya başlayınca Je m'apelle le Bonjourlarla Vous vous appelez comment? lar la başlamayayım diyorum. O sebepten ötürü, kendi kendime çalışabileceğim, baştan başlayan ve mutlaka sesli bi şekilde destekli olacak(ki öğreniyim nası telaffuz ediliyomuş) bi kitap ya da çalışma zımbırtısı arıyorum. İnternetteki kaynaklar da olur. Bilen duyan çok mutlu eder.

Kursa gitmeden olmaz diyecekler için demeden önceki önbilgi

okulda latince almayı düşündüğümden ötürü okulda fransızca almayı planlamıyorum, okul da deli gibi yoğun olduğu için ve derslerimin üstüne 2 dil idare edemeyeceğim için de okul zamanında kursa gidemem. Daha münasip bir dönemim için ön hazırlık babında olucak bu çalışmamda. Beni düşündüğünüz için teşekkürler, ama böyle bi durum var. Ancak, alternatif önerilerinizi duymak isterim.

Evet, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okul zamanında aldım iki donem boyunca fransızca 1 ve 2. ama haftada sadece 3 saat gorduk ve sonrasında da tekrar etmedim tabi simdi yavastan unutuyorum bile.

ama internette guzel bi site var ogrenebilecegin. onemli kısımları sadece para odersen acılıyor ama en azından 1 hafta pc basında oturur sitedeki konuları bitiririm diyosan bir aylık ucret odeyip cok iyi bir baslangıc yapabilirsin.

http://www.busuu.com
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancı'dayım. Bu yıl özellikle üstünde durup birazcık lobi yaptık BIOcular olarak, elaidi. Yabancı diller anketinden 1. çıktı geçen iki yıl da yanlış hatırlamıyorsam 2. idi hep. Sonuç olarak Fall döneminde 3 section LAT101 - Basic Latin I açılıyor. Tabi onun yanında 2 yıldır latince 2. çıkıyor anketten açmadılar, bi yıl Kürtçe ikinci çıktı diye, KUR101 - Basic Kurdish I'de açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...