fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gazi tıpta faşist gazinin diğer bölümlerine nazaran çok çok az, gazi tıp da ayrıca gayet de kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Abi en iyi tıplar Çapa ve Cerrahpaşa değil mi? Bu ikisine de girebiliyorsan ikisini de adam gibi araştır git yani. Gazi ne ya? Bir Gazi mezunu ve bir Çapa mezunu aynı işe başvurduğunda kim kazanır sence? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Çapa tutuyorsa dusunmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 benim de var bi "tıp ama hangisi?", ama tabi benim puan bukadar yüksek değil. topicten cevabını aldıysan iznini rica ederek baltalıyorum kendim için ben de =) pamukkale, celal bayar, süleyman demirel, samsun tıp falan oluyo. 6875.yim. evim antalyada, bu bakmdan sdü baya çekiyo beni kendine, onun harici özellikle manisa tıp ve denizlinin şehri hakkında bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi? denizli hakkında çok aşırı apaçi dolu ve tutucu bi şehir diye duydum, ne derece doğrudur bu? bi de manisa tıpta hastane daha yeni mi açılcakmış açılmamışmıymış bişeymiş galiba, o konuda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 çapa ya da cerrahpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 synorin said: insanın bir de kendi duruşu vardır yani jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparkendayak delisi olursun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 burdaki herkes jöle gibi yaniiee madem düşünmüyosun seçim yaparken ne diye bu konuyu açtın. üstteki arkadaş bıdı bıdı yapıyosun demiş hakkaten de öyle bak neyse, gene 2-3 kişi adam gibi abilik yapmış, onlara kulak ver bence ergen idealist modları bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Privhunter said: Benim annem babam doktor annemin dediğinin aynısını yazıyorum buraya: hiç birşekilde kalmadan en kısa 10 senede bitirlen bi okul için değmez. heralde bütün öğrencilere basının yansıttığı köşetaşaları yüzünden bu kadar tıpta yığılma oluyor. nedir bu tıppa olan ilgi. hani tamam okulu bitirdikten sonra iş hazır ama 1-1.5 milyarlık maaşla kim ne yapacak? milletin ağız kokusunu çekmek için bu kadar okunmaz. ne bok var bu tıpta anlamıyorum kısa kısa: bunları söyleyen 25 yıllık doktor 18 yıllık uzman düşünün.. :D tıp okumak isteyenlere helal olsun diyorum, ve ayakta alkışlıyorum onları, zor iş, gerçekten çok çok zor iş, ve bir o kadar da kutsal bi iş. herşeyden önce insan hayatı kurtarıyorsunuz.. ve de benim asla yapamayacagım bir iş:D biyolojiden nefret eden bi insan olaraktan =) hayatın boyunca okuyacaksın falan ben kafayı sıyırırdım heralde 2 seneye kalmadan xD ülkemizin yetenekli, bu işi severek ve fedakarlıkla yapabilecek doktorlara ihtiyacı var.. gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız, insan hayatını önemsiyorsanız tercih edin,, puanınız yetiyor diye degil.. ama işin bi de karizma tarafı var tabi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar