Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıp ama hangisi?

synorin

Öne çıkan mesajlar

Benim annem babam doktor annemin dediğinin aynısını yazıyorum buraya:

hiç birşekilde kalmadan en kısa 10 senede bitirlen bi okul için değmez. heralde bütün öğrencilere basının yansıttığı köşetaşaları yüzünden bu kadar tıpta yığılma oluyor. nedir bu tıppa olan ilgi. hani tamam okulu bitirdikten sonra iş hazır ama 1-1.5 milyarlık maaşla kim ne yapacak? milletin ağız kokusunu çekmek için bu kadar okunmaz. ne bok var bu tıpta anlamıyorum

kısa kısa: bunları söyleyen 25 yıllık doktor 18 yıllık uzman düşünün..
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

_Mikael_ said:

gazi yazma da..

neden yazmayım gazi?

her üni'nin geleneği göreneği oluyor ya böyle meslek kazandırmak dışında hayat görüşü falan fistan

ha bu gazi de böyle aşırı sağcıların mesken tuttuğu bir yer. küpeli uzun saçlı öğrencilerin dövüldüğü rivayet edilir. kurtcu ocakları kol gezermiş felan fıstık

o sebeble demiş olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

Benim annem babam doktor annemin dediğinin aynısını yazıyorum buraya:

hiç birşekilde kalmadan en kısa 10 senede bitirlen bi okul için değmez. heralde bütün öğrencilere basının yansıttığı köşetaşaları yüzünden bu kadar tıpta yığılma oluyor. nedir bu tıppa olan ilgi. hani tamam okulu bitirdikten sonra iş hazır ama 1-1.5 milyarlık maaşla kim ne yapacak? milletin ağız kokusunu çekmek için bu kadar okunmaz. ne bok var bu tıpta anlamıyorum

kısa kısa: bunları söyleyen 25 yıllık doktor 18 yıllık uzman düşünün..

döner sermaye bilmem neden dolayı en asagı 10k almıomuydu doktorlar? gecen gazetede vardı?
1 - 1.5 mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

synorin said:

insanın bir de kendi duruşu vardır yani
jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz
o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparken

madem durusun var bise dusunmuyosun niye actın bu baslıgı? o mu bu mu diye soracagına o piti piti yap da kurtul bari. durusunu sevsinler.

ne demeye çalıştığını anlamadım...ben bu topiği komünistler nerde faşistler nerde diye sormak için açmadım elbette...eğitim konusunda açtım.Sanırım bir yanlış anlama oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...