synorin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Arkadaşlar feci kararsızım tercihlerim şunlar Ankara Üniversitesi Tıp Çapa Tıp Cerrahpaşa Tıp Gazi Üniversitesi Tıp ama bunları bir türlü sıralayamıyorum yardımcı olabilecek olanlara minnettar kalırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 çapa bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 çapa tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ege ye gel ilk 1000e özel yardım yapcakmış tıp dekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 gazi yazma da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 en iyi diş ege, tıp olarak ta hacettepe yada çapa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Demiiiir tıp geldi aklıma ne oynardık. Bilmiyorum ama çapa tıp bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cerrahpasa degil miydi yahu en iyisi? bunlarin ikisi de istanbul unisi degil mi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 _Mikael_ said: gazi yazma da.. neden yazmayım gazi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Benim annem babam doktor annemin dediğinin aynısını yazıyorum buraya: hiç birşekilde kalmadan en kısa 10 senede bitirlen bi okul için değmez. heralde bütün öğrencilere basının yansıttığı köşetaşaları yüzünden bu kadar tıpta yığılma oluyor. nedir bu tıppa olan ilgi. hani tamam okulu bitirdikten sonra iş hazır ama 1-1.5 milyarlık maaşla kim ne yapacak? milletin ağız kokusunu çekmek için bu kadar okunmaz. ne bok var bu tıpta anlamıyorum kısa kısa: bunları söyleyen 25 yıllık doktor 18 yıllık uzman düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cerrah olup paranın bi tarafına koyabilir. kendi muayenehanesini acabilir. onu yapabilir, bunu yapabilir. doktorluk guzel meslektir, bu isten cok kazanan da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 herkes agiyo doktor yok diye annen karaborsa yapmak icin millet okumasin diyo bnce bu arada cerahpasada capada istanbu uni evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 synorin said: _Mikael_ said: gazi yazma da.. neden yazmayım gazi? her üni'nin geleneği göreneği oluyor ya böyle meslek kazandırmak dışında hayat görüşü falan fistan ha bu gazi de böyle aşırı sağcıların mesken tuttuğu bir yer. küpeli uzun saçlı öğrencilerin dövüldüğü rivayet edilir. kurtcu ocakları kol gezermiş felan fıstık o sebeble demiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sakin gazi yazma gercekten ege'nin de gayet iyi tibbi eger izmir civari dusunuyorsan, dis doktorlugunda en iyisi diyebilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cerrahpaşa'da okuyan 2 lise arkadaşım var çok memnun. Gazi Tıp okuyan arkadaşım ise her gördüğümde msn'de isyan ediyor. Çapa ya da Cerrah bence. Ayrıca sen doktor olmasan, ben doktor olmasam kim derman olacak hastalara he? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gazi yilllardir fasismin kalesi gorunur okullar arasinda ondan yazma diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 capa da cerrahpasa da iyidir istanbul dusunuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 insanın bir de kendi duruşu vardır yani jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Dikkat et seni jole yapmasinlar durusundan dolayi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bence düşünmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Seni manipule edemezler zaten sonuçta dediğin gibi kendi duruşun vardır.Ama kendi gibi olmayanlara baskı kuruyorlar,zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar deniliyor(ne kadar doğru bilemem).Faşizmin anlamı da bu zaten.Mutsuz olursun diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cerahpaşa.. şarkısı bilem var http://www.youtube.com/watch?v=1P-eIPWSjLk ya tamam şen şakrak "oh ne iyi cerrahpaşadayız aman ne güzel de hasta olduk doktora muhtaç olduk keyfimizden geberiyoruz o0ooh yandan yandan" tadında bir şarkı değil ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 synorin said: insanın bir de kendi duruşu vardır yani jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparken madem durusun var bise dusunmuyosun niye actın bu baslıgı? o mu bu mu diye soracagına o piti piti yap da kurtul bari. durusunu sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Privhunter said: Benim annem babam doktor annemin dediğinin aynısını yazıyorum buraya: hiç birşekilde kalmadan en kısa 10 senede bitirlen bi okul için değmez. heralde bütün öğrencilere basının yansıttığı köşetaşaları yüzünden bu kadar tıpta yığılma oluyor. nedir bu tıppa olan ilgi. hani tamam okulu bitirdikten sonra iş hazır ama 1-1.5 milyarlık maaşla kim ne yapacak? milletin ağız kokusunu çekmek için bu kadar okunmaz. ne bok var bu tıpta anlamıyorum kısa kısa: bunları söyleyen 25 yıllık doktor 18 yıllık uzman düşünün.. döner sermaye bilmem neden dolayı en asagı 10k almıomuydu doktorlar? gecen gazetede vardı? 1 - 1.5 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 toggie said: synorin said: insanın bir de kendi duruşu vardır yani jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparken madem durusun var bise dusunmuyosun niye actın bu baslıgı? o mu bu mu diye soracagına o piti piti yap da kurtul bari. durusunu sevsinler. ne demeye çalıştığını anlamadım...ben bu topiği komünistler nerde faşistler nerde diye sormak için açmadım elbette...eğitim konusunda açtım.Sanırım bir yanlış anlama oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar