superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 30 liraya bir pipo aldım dandiğinden tabii deneme amaçlı,7 lira da captain black miş tütünü hafiften nemli ve çikolata kokulu,1 haftadır deniyorum feci sardı herkese tavsiye ederim,tiryakiler rahatsız herkes bir alternatife yöneldi zaten kısa winstona 4.2 lira vermek koyuyodu anasını satiiim,ama problem şurdaki sn başı sönüyo hala alışamadım,iyice tütünü yaymak gerekiyormuş hazneye bide 4*5 pipo edinmek gerekiyormuş,iyisinden dinlenmesi lazımmış piponun,yoksa zehir gibi bir tad geliyormuş ağza v.s v.s chp otu boku anayasa mahkemesine götürüyor bunuda götürmesi lazımdı,umudumuzu kırdı bide:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Çok güzel olmuş ya bu yasak.Her yer tertemiz.Sağlığımız koruma altında ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ben 20 yıldır sigara içenlerin ( annem babam dahil ) dumanıyla yaşıyorum . Kaç kere uyardım çevremde sigara içen insanları . Sigara tiryakilerinin neredeyse hiçbiri umursamadı uyarıları , püfür püfür gezdiler gene . Kredi yurtlar kurumunda bile , güya odalarında yasak olmasına rağmen , duman altı olmayan oda yok . Yetkililere de söylüyorsun sallamıyorlar . Bizde dedik o zaman sigara içilmeyen odalar belirlensin . Oraya sorarak alınsın diye . Sigarayı püfür püfür içerken zerre salladılar mı adamlar ? Hayır tabi ki Bende sallamıyorum sigara içen ve beni bunca yıl zehirleyen herkesin sigara içme hakkını . Zamanında siz bizimkini azıcık umursasaydınız belki bizde sizinkini umursardık Not : Oh nefret kustum rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 konuşma kırarım aazını burnunu SİGARA KRİZİM TUTMUŞ ZATEN!!111 *eli ayağı titrer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sen içebilirsin aga sana laf yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 valla ben tatilden yeni döndüm. heryerde içiliyodu kapalı açık fark etmyiodu. dönüşte feribotta da çatur çutur içtim hem güvertede hem üst katta dışarda. istanbulda nasıl şu an görücem bakalım ama eylemlerim devam edicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sigara içme şeklimde ve hızımda hiçbi değişim olmadı. ancak sigara 10 lira olcak gibi bi haber vardı. eğer hakkatten 10 lira olursa.. o zman iş değişir işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya siz o kadar konuşmuşsunuz ama içemeyeceksiniz biliyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 altmış senelik levazımatçıyım böyle anten okşamadım s.çtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 nedir simdi son durum istanbulda flm, ben orda olmadigim icin bilmiyorum. yani restaurantlari flm gectim de gece klublerinde esas nedir durum, onu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yahu neyin son durumu, kapali alanlarda sigara icmek yasak iste, bunun ne son durumu olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bugun adamın teki 2 kişiyi vurmuş sigara yasağı yüzünden uyarıldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bgn eylem vardı 15.00 de kadıköyde sigaraya da,sigara yasağına da karşıyız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ne vat? gayet açık işte. işletmeler eylem yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: sigaraya da,sigara yasağına da karşıyız diye. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: sigaraya da,sigara yasağına da. değişikmiş eylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 millet sasirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bence mükemmel bir eylem sloganıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sigarayı destekleyici birşey değil. muhtemelen böyle anlaşılmak istemiyorlar. fakat işletmeler zarara uğruyor işte bu yüzden yasağın kaldırılmasını istiyorlar.zaten görsen tüm barlar falan barın önüne 39403 tane masa-sandalye atmış. içerisi bomboş. bugünde barlar sokağında bisürü yer kapalıydı. muhtemelen eylem yüzünden bulamadık gidicek biryer adamakıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 carsi duzenlemis heralde eylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bir hezeyanın toplu dışavurumu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi kac gün önce gece corbacı ya gittim,sigara icm abi dedm hani saat baya gec oldu bisi olmaz falan ayagı cektm adam kusura bakma abi dedi.ben de söve söve dısarı cıktım ictim sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cool Story Bro! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 helal, bütün sigara icemeyen madurlar adina da sövdün insallah kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar