Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağından izlenimler

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

30 liraya bir pipo aldım dandiğinden tabii deneme amaçlı,7 lira da captain black miş tütünü hafiften nemli ve çikolata kokulu,1 haftadır deniyorum feci sardı herkese tavsiye ederim,tiryakiler rahatsız herkes bir alternatife yöneldi zaten kısa winstona 4.2 lira vermek koyuyodu anasını satiiim,ama problem şurdaki sn başı sönüyo hala alışamadım,iyice tütünü yaymak gerekiyormuş hazneye bide 4*5 pipo edinmek gerekiyormuş,iyisinden dinlenmesi lazımmış piponun,yoksa zehir gibi bir tad geliyormuş ağza v.s v.s
chp otu boku anayasa mahkemesine götürüyor bunuda götürmesi lazımdı,umudumuzu kırdı bide:S
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 20 yıldır sigara içenlerin ( annem babam dahil ) dumanıyla yaşıyorum . Kaç kere uyardım çevremde sigara içen insanları . Sigara tiryakilerinin neredeyse hiçbiri umursamadı uyarıları , püfür püfür gezdiler gene . Kredi yurtlar kurumunda bile , güya odalarında yasak olmasına rağmen , duman altı olmayan oda yok . Yetkililere de söylüyorsun sallamıyorlar . Bizde dedik o zaman sigara içilmeyen odalar belirlensin . Oraya sorarak alınsın diye . Sigarayı püfür püfür içerken zerre salladılar mı adamlar ? Hayır tabi ki
Bende sallamıyorum sigara içen ve beni bunca yıl zehirleyen herkesin sigara içme hakkını . Zamanında siz bizimkini azıcık umursasaydınız belki bizde sizinkini umursardık

Not : Oh nefret kustum rahatladım
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı destekleyici birşey değil.
muhtemelen böyle anlaşılmak istemiyorlar.

fakat işletmeler zarara uğruyor işte bu yüzden yasağın kaldırılmasını istiyorlar.zaten görsen tüm barlar falan barın önüne 39403 tane masa-sandalye atmış. içerisi bomboş.

bugünde barlar sokağında bisürü yer kapalıydı.
muhtemelen eylem yüzünden bulamadık gidicek biryer adamakıllı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...