Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 neredeyse tum dunyada hukukcularin filan kalkip anlastigi konuda burada cikip da "bohuhuh temel haklarima taciz var" modunda geziyorsunuz ya, size puanim 10dur kankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mum_Chamber said: Ferrero said: gördüğün gibi herkes özgür. senin, "kimse burada sigara içmesin" deme hakkın yok. "sigara içilmeyen bir yer yapılsın" diyebilirsin ancak. bunun için hiç çaba göstermediniz bu faşizan yasa gelince mi aklınıza geldi. neden yüzeysel ve bencil düşünülüyor ? tütün bağımlılığı morfinden sonraki en güçlü bağımlılıktır. yasa fasizan filan degil, televizyonda mi gordun, nerde gorduysen, yok oyle birsey. ayrica, avrupa genelinde uygulanan bir yasa. eger tum avrupaya seriat geliyorsa, birak bize de gelsin. no problemo şeriat nerden çıktı anlamadım ? ne alaka şeriat ? hiçbir yerde görmeden insanların yasa karşısındaki tavır ve hareketlerinden bile faşizan olduğu anlaşılıyor çünkü bir yasa karşısında bir kısım madur olurken karşıt kısım "EİHEİHAİAHi çok eğlenceli mallar sokakta içip köpek gibi titreyecek!" tarzı tepki veriyorsa bu yasa faşizan yasadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bahane olduğundan bahseden kim. böyle bir etkiside olduğundan bahsettim ve ne kadar hoşuma gittiğini söyledim. amaç bu değildi ama gayette faydasını görmüş sigara içipte bırakmak isteyen bir çok insan. o kadar komik ki savunduğunuz şey, sigara içmeyen insanın yanında ciddi şekilde sağlığını tehtit edip , bu yasaklanıncada buna faşizan demek cidden komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Laraken said: abi diyorum size kışın dumandan tuvaletlere giremeyeceksiniz. tuvalete kamera koyacak halleri yok sonuçta. tren mantığı. duman dedektörleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: GEd said: E zaten sigara içen kişi 2.sınıf insandır, normal yani bu muamele, bazıları pek bir rahatsız. bence bu bakis acisindaki insanlar 2.sinif insandir. saygdan nasip almamis insandir. Sinirden yazamamışsın tam ama :) Ben sigara içiyorum valla 15 yıldır , gayetde 2.sınıf insandır sigara içen. 2.sınıftan ne anladığını bilemiyorum tabi senin için uzun uzun açıklayacak değilim. Saygıyla falan alakası yok bunun lol, kızıp nasıl laf sokarıma varmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Açıkcası benimde sigara bırakma denememe cidden çok katkısı olacak bir yasa. Bardayken falan eskiye göre 10da bir aklıma geliyor sigara içmek çevremde içen olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ferrero said: Mum_Chamber said: Ferrero said: gördüğün gibi herkes özgür. senin, "kimse burada sigara içmesin" deme hakkın yok. "sigara içilmeyen bir yer yapılsın" diyebilirsin ancak. bunun için hiç çaba göstermediniz bu faşizan yasa gelince mi aklınıza geldi. neden yüzeysel ve bencil düşünülüyor ? tütün bağımlılığı morfinden sonraki en güçlü bağımlılıktır. yasa fasizan filan degil, televizyonda mi gordun, nerde gorduysen, yok oyle birsey. ayrica, avrupa genelinde uygulanan bir yasa. eger tum avrupaya seriat geliyorsa, birak bize de gelsin. no problemo şeriat nerden çıktı anlamadım ? ne alaka şeriat ? hiçbir yerde görmeden insanların yasa karşısındaki tavır ve hareketlerinden bile faşizan olduğu anlaşılıyor çünkü bir yasa karşısında bir kısım madur olurken karşıt kısım "EİHEİHAİAHi çok eğlenceli mallar sokakta içip köpek gibi titreyecek!" tarzı tepki veriyorsa bu yasa faşizan yasadır. o zaman fasist insanlarin hosuna gidecek yasa diyeceksin. ki oyle desen bile hatalisin. yasa hosuna gitmemis, yasayi karalamak icin bos kovaliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ferrero said: bu şekilde sigarayı insanlara bıraktırmaya çalışıyorlar. daha çok içip içmeyenlerin yüzünün ortasına üfleyesim var. ayrıca barların sokak kısmında oturup sigara içmeyen görürsem aduket çekip mekan içine sokmayı düşünüyorum. bi sigara daha yak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kapalı yerlerde pöfür pöfür sigara içip, içmeyen herkesi zehirlemeyi kendilerine hak gören insanların, kalkıp faşizmden, özgürlükten bahsetmeleri enteresan olmuş. Komik oluyorsunuz arkadaşlar. Bu yasa sizlerin haklarını kısıtlamak için değil, başka insanların hakkına yaptığınız kısıtlamayı engellemek için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: dayim yillar sonra tak diye birakti bu bahane olamaz. halamgilllerde geçende tak diye bırakıverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2. sınıf insan değil, 2. sınıf vatandaş olucak o. düzeltmişti biri bu başlıkta. tüm dünyada böyle bu. kapalı alanda icemeyeceksin, bunun tartısılacak bir yanı yok. barlarda kısın sigara odası yapılır, buyuklugu elveren yerlere. o sorun da oyle cozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 GEd said: dory said: GEd said: E zaten sigara içen kişi 2.sınıf insandır, normal yani bu muamele, bazıları pek bir rahatsız. bence bu bakis acisindaki insanlar 2.sinif insandir. saygdan nasip almamis insandir. Sinirden yazamamışsın tam ama :) Ben sigara içiyorum valla 15 yıldır , gayetde 2.sınıf insandır sigara içen. 2.sınıftan ne anladığını bilemiyorum tabi senin için uzun uzun açıklayacak değilim. Saygıyla falan alakası yok bunun lol, kızıp nasıl laf sokarıma varmasın. sinirden falan degil, kardesimin klavyesi gayet kotu bi klavye oldugu icin, bazen boyle typolar yapabiliyorum, sinirlendi yazamiyo heheh falan olayina gerek yok. ayrica laf da sokmadim ben sigara satiminin yasak olmadigi bi ulkede icene 2. sinif insan muamelesi yapilmasinin karsisindayim. yarin belki ben de birakabilirim ama fikrim sabit kalir ve evet bu dusuncedeki insanlari da oyle goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bunlar sigara odasinada girmiyor bundan seneler once ankara merkez orduevi sigara odasi yapti onun disinda odalarda filan heryerde yasakladi tiryakiler "ben baskasinin dumanini icime cekemem les gibi oda" diye girmediler gittiler bahcede ictiler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mantıklı yasa sonuçta boşverin :) İşyerinde sosyalliği arttıyor , herkes sigara için dışarı akıyor , işten kaçılıyor falan hehee Tek kötü yanı var bazı yerler o sigara molasına izin vermiyorlar abuse edildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kirve said: Kapalı yerlerde pöfür pöfür sigara içip, içmeyen herkesi zehirlemeyi kendilerine hak gören insanların, kalkıp faşizmden, özgürlükten bahsetmeleri enteresan olmuş. Komik oluyorsunuz arkadaşlar. Bu yasa sizlerin haklarını kısıtlamak için değil, başka insanların hakkına yaptığınız kısıtlamayı engellemek için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 @kirve bu tavırlar çok sıktı paticik'te. şöyle diyip böyle diyen insanlar ilginç. şöyle dedi böyle yaptı tuhaf. gerçek, benim sokaktaki insana aduket atacağım değil, bir önceki mesajımda demek istediğim açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ferrero said: @kirve bu tavırlar çok sıktı paticik'te. şöyle diyip böyle diyen insanlar ilginç. şöyle dedi böyle yaptı tuhaf. gerçek, benim sokaktaki insana aduket atacağım değil, bir önceki mesajımda demek istediğim açık. sigara içmediğim halde bahçede oturmak demekki daha keyifli olcak:) hahaha of valla çok eğlenceli bu yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 niye ikincis sinif insan muamelesi yapilmasin ki? hakkindir, sigara icebilirsin. zaten bu yuzden satiliyor. fakat senin sigara icmen diger insanlara zarar verdigi icin diger insanlarin korunmasi onceliklidir. bu yuzden de ikinci sinif insan muamelesi gorursun. yani ikinizin haklarinin celistigi noktada sigara icmeyen adamin haklari korunur. bu da bizim uydurdugumuz birsey degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Zorla suratlara üflenmiyor. Sigara içirmek için iş yerlerine ruhsat verilmezse bu faşizm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 zorla suratlara ufleniyor. sana oyle gelmese de bir sigara bilmemkac metrekup hava kirletiyor ve sen "yaa taa burdan sana gelmez" desen de biz icenlere geliyor o duman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ayrica sokakta osurunca da fasizm oluyor mu? madem hersey fasizm oluyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 İşyerinde sigara iş kaybı zaman kaybı o yüzden mutluyum gururluyum daha çok çalışsın elemanlarım daha uzun yaşasın çalışanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hala anlayamadiginiz biz icilmeyen insanlar duman koklasin onlar da zehirlensin demiyoruz icen insanlar da bu ulkenin birer vatandasi ve onlarin da haklari var bunlar da goz onune alinmali diyoruz. hemen AMA BIZ ICMIYOS KI NIYE ZEHIRLENELIM KI triplerine girmeyin zorla duman yutturan yok, denildigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ne yediğine bağlı o durum. :P Mum_Chamber said: ayrica sokakta osurunca da fasizm oluyor mu? madem hersey fasizm oluyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Zorla duman yutturuyorsun işte aynı mekanda içinde. Gazı filtre etme şansın yok havadan tamamen. dory said: hala anlayamadiginiz biz icilmeyen insanlar duman koklasin onlar da zehirlensin demiyoruz icen insanlar da bu ulkenin birer vatandasi ve onlarin da haklari var bunlar da goz onune alinmali diyoruz. hemen AMA BIZ ICMIYOS KI NIYE ZEHIRLENELIM KI triplerine girmeyin zorla duman yutturan yok, denildigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar