SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Anakart Ve Biosun Özelikleri: Bios Type:Award Modular BIOS v6.00PGN Bios Date:07/05/00 Bios ID:07/05/2000-693A-686-6A6LGL1QC-00 Oem Sign-on:6VA693AM-E8 Super I/O:VIA 686 rev 27 found at port 7h Chipset:VIA 82C597 rev 68 İşletim Sistemi:Win98SE Awardbios.com a baktım bişiy bulamadm flash biosu ile .bin dosyasını bulmama yardım ederseniz çok sevinirim...[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 08 Haziran 2004 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 http://www.driversearch.com/cgi/search.cgi?q=Award+Modular+BIOS+v6.00PGN+[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 genelde en mantiklisi board'ın üretici firmasını sitesinde aramaktir bios updatelerini , daha rahat bulursun ...award sadece biosun softwareini geliştirirken , board'aki fixler yada yen fonksiyonlar her board için ayrıdır doğal olarak[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baktım award biosun sitesine saçma sapan bi yere yönlendirio bi prog indirtio sonra mail göndertio 2 hafta oldu haa maile cevap alamadım[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 muhtemelen lucky star bir anakart. http://www.biosworld.com/ctbios.htm adresinden ctbios prgmını,indir ve çalıştır,boardunun markasını çipsetini vb,öğren buraya yaz sana nasıl güncelleyeceğini yolayayım Not:awardbios da bir şey bulamamanız gayet normal bakmanız gereken yer anakart üreticisinin websitesi [Bu mesaj jagd tarafından 09 Haziran 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar