SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Anakart Ve Biosun Özelikleri: Bios Type:Award Modular BIOS v6.00PGN Bios Date:07/05/00 Bios ID:07/05/2000-693A-686-6A6LGL1QC-00 Oem Sign-on:6VA693AM-E8 Super I/O:VIA 686 rev 27 found at port 7h Chipset:VIA 82C597 rev 68 İşletim Sistemi:Win98SE Awardbios.com a baktım bişiy bulamadm flash biosu ile .bin dosyasını bulmama yardım ederseniz çok sevinirim...[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 08 Haziran 2004 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 http://www.driversearch.com/cgi/search.cgi?q=Award+Modular+BIOS+v6.00PGN+[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 genelde en mantiklisi board'ın üretici firmasını sitesinde aramaktir bios updatelerini , daha rahat bulursun ...award sadece biosun softwareini geliştirirken , board'aki fixler yada yen fonksiyonlar her board için ayrıdır doğal olarak[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baktım award biosun sitesine saçma sapan bi yere yönlendirio bi prog indirtio sonra mail göndertio 2 hafta oldu haa maile cevap alamadım[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 muhtemelen lucky star bir anakart. http://www.biosworld.com/ctbios.htm adresinden ctbios prgmını,indir ve çalıştır,boardunun markasını çipsetini vb,öğren buraya yaz sana nasıl güncelleyeceğini yolayayım Not:awardbios da bir şey bulamamanız gayet normal bakmanız gereken yer anakart üreticisinin websitesi [Bu mesaj jagd tarafından 09 Haziran 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar