Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yeni eve taşındık ama burda kablotv yok sanırım. Ortak bir çanak girişi var, bari uydu alalım dedik. Ama piyasada 234432098 tane uydu var. Böyle çok pahalı olmayan (100 tl civari + - olabilir), hızlı kanal geçişli ortalama bir uydu alıcısı tavsiye edebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 şifre kıracak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 o zaman next fta ye-16500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 konuyu upluyorum 100 tl civarında (100 den az olursa çok daha iyi olur) şifre kırabilen, kanal geçişlerinde kasmayan bir uydu alıcısı lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dreambox al direk 100 ytl'ye 2. elini bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 google'latınca bir çok modeli olduğunu gördüm dreambox'ların. direk önrebileceğiniz bir modeli var mı? 2.el'de ne derece sağlam olur oda kafamı karıştırdı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Receiverlar kolay bozulmuyor, çıkartabilecekleri arızalar sınırlı, ya girişi kısa devre olabilir, ya board kırılır düşürülüp vs. ya yazılımsal problem çıkartabilir. Bu arızaları çıkartmaları da pek mümkün değil, sahibi sürekli orası burasıyla oynamıyorsa. İkinci eli güvenilir yani çapulculardan almadığınız sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 130-140'a dreambox al. Sırtın yere gelmez. Alırsın ilerde canın isterse server dünya alemi problemsiz izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dreamboxlarda tam verim alabilmek için ethernetten internet bağlantısı gerekiyormuş. wirelsess kullanıyorum ev içinde şimdi bi uçtan bi uca kablo çekmek iyi olmaz. 100-150 tl lik modellinde de usb girişi yok ki ucuzdan bi wireless adaptor ile halledelim. bundan dolayı başka tavsiyelere ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ulan arkadaş bu uydu sistemleriyle ilgili hiç bir bilgim yok .. Şifre kırmaca falan özellikle .. Evde uydu yok gerçi ondan ama merak ediyorum o işi ? bu işin kral forumları nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yarın almaya çıkıcam tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kertenkel said: dreambox al direk 100 ytl'ye 2. elini bulabilirsinbunun hd olanını alsak bir şekil usb disk falan takarak hd film oynatabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kithnos said: Ulan arkadaş bu uydu sistemleriyle ilgili hiç bir bilgim yok .. Şifre kırmaca falan özellikle .. Evde uydu yok gerçi ondan ama merak ediyorum o işi ? bu işin kral forumları nelerdir ? Arkadaşlar bu şifre kırma dünyası ile ilgili faydalı bilgilerinizi bekliyorum . Uydu alıcısının buradaki etkisi nedir ? Bu iş sıkıntılı mıdır ? Bu işleri hangi forumlardan takip edip ögrenebiliriz ? Biri OM ile yardımcı olursa super olur TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar