Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İsmini ne koyardınız? Tavsiyeleriniz bekliyorum. Zira 2 gündür kafayı yemek üzereym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 EV AKVARYUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Llama ve saniyesine trolleme.Başarılısın üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 fuckvarium EHEHE EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 akvaryum.... kısa ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pis Resifler Akvaryumculuk Mercan Kıran Akvaryumculuk Dogal Hayati Mahvet! Aakvaryum Hepimiz Ölücez Deniz Akvaryumculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dükkanda ne satılacak ona göre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 3. sefer açtığım başlık saçma sapan yerlere çekiliyo. Ya şakasına ya dalga geçme maksadıyla dağıtılıyo ediliyo. Kasıtlı yapıyosanız yapmayın rica edicem. Şu topluluğun en eski zamanlarından beri üyesiyim ve seviyorum ama bazen cidden tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 MAL!AKvaryum (dasaaa tarafından editlenmiş bir mesaj temalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Slogan var mı? Şunlar olabilir; Denizde dinamit, Evde Artislik Mercanlar Öldü, Balıklar Evlere şenlik falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 akYUVAryum!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dükkanda deniz balıklarıda satılıcak ama asıl amacımız mercanları büyültüp satmak. Endonezyadan ve Almanyadan 1 sefer yüklü bir mercan ithalatı yapılıcak ama ondan sonraki bütün satışlar bu mercanların büyültülüp satılması yönünde olucak. Bir nevi üretimhane. Yani doğaya daha az zarar :) Aynı zamanda akvaryum kurulumu ve bakımıda yapılıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ocean olsun direk. varyumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ne kadar cok ithalat o kadar cok mercanın yok olması demek. kolay gelsin. mercanı büyütmek diye de bir şey söz konusu değil. büyüteceğim dediğiğniz mercanların oluşması kaç bin yıl alıyor onu araştırdınız mı? kusura bakma atarlı girdim ama deniz akvaryumculuguna her doga sever gibi ben de karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 AKARyum. Valium. Denizden Babam Çıksa yerim. Alaturkada Yaşayan Capon Balığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Laraken said: dükkanda ne satılacak ona göre tabi. ana evet ne satcak dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 1. Şirket ismi lazım ki o türkçe olmalı. 2. si ünvan ismi lazım o olabilir dilediğinizce :) atlantis düşünmüştüm aslında çokda hoşuma gitmişti ama var öyle bi akvaryumcu :( siteleri falanda alınmış... poseidon tarzı falanda var.. bir türlü bulamadm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Eğer illa denizle ve bir tanrıyla ilişkil adı olucaksa adını Ulmo Akvaryumculuk falan koy. ps: bu mesajı okuyup "ulmo" nedir kimdir diyen olursa atsın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 AQuarium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: Eğer illa denizle ve bir tanrıyla ilişkil adı olucaksa adını Ulmo Akvaryumculuk falan koy. ps: bu mesajı okuyup "ulmo" nedir kimdir diyen olursa atsın kendini. Denizlerin Efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 mercanyum falan koyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kart vizitede bunu koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 @ Fistan Şuan yaklaşık 2.5 senelik ve yan sistemleriyle birlikte yaklaşık 2.5 tonluk bir akvaryumum var. Ve en son 1.5 sene önce falan mercan girdi dışarıdan ve şuan ağzına kadar dolu. Bu doğaya zarar vermekmi yoksa doğayı bir yandan taklit etmeye çalışarak geliştirmekmi? Bu akvaryumdaki bütün mercanlar alındığı boyutların min. 20 misline ulaştı. Ve büyüyen kısımlar diğer arkadaşlara veriliyo böylece onlarda doğadan almak yerine benim parçaları büyütüyor vs vs.. Olabildiğince min. zarar yani Tabiki doğaya zarar vermek bende istemem inanın bu hobiye girdikten sonra doğayı daha iyi anlar daha çok önemser oldum. Küresel ısınmanın resifleri yok ediceğini düşünmek vs. gibi..bunu "aa artık mercan alamıycam oralardan" diyerek düşünmediğimi anlarsınız heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Valla illa tanrı ismi falan olsun demiyorum. Ama hani güzel ve farklı bir isim olsun istiyorum Birde domaini available olması lazım tabi..Ve bu sektörde aynı isimde başka birisi olmaması vs. Bu arada ulmo cidden güzel geliyo kulağa ama cidden bilmiyorum..Hangi mitolojiden vs. dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar