Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 peki, ben fesat bi adamım; kendime paranoyak dicektim diyemedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konu dralnu ve benim şahsi tartışmam halini aldığı için özür dilerim.. konu saptı konuya yönelik msjlarınızı bekliyorum..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konu antisemistik öğeler taşıyan, ülkemizde yaşayan yahudilere karşı istenmesede bir art düşünce yarattıran, üstüne üstlük desteklenmek için gidip zibidi dizi kurtlar vadisinde destek aranacak bir teori ise kusura bakma ve sittir git bu fikirlerle kimseyi zehirleme. Kurtlar Vadisi geçmişte olmuş olayları satarak geleceğide biliyorum havasında geçinen iyice sıçmış ve şımarmış bir dizidir. Orda ki görüşlerle hiçbir siyasi yada başka alanda ki bir teoriyi desteklemeye kalkmayın şu şekil a da görülen arkadaş gibi şebek olursunuz. Bidi bidinin devamı halinde daha da sertleşeceğim. Sıkıldım bu saçmalıklardan. Bu ülkenin F - 16 ve Tank üreten fabrikaları olduğunu öğrendiğimden beri artık böyle bidi bidilere karnım tok. Karamsar karamsar bu zihniyet kaç kuşağın içini çürüttü. Öldük bittik imdaat, batıyoruz. Yetti be artık güzel şeyler öğrenmek duymak istiyorum sittirin gidin topunuz.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 mexinth millet neler üretiyo sen gelmişsin f-16 üretiyoruz laylaylom diyosun.. bazı gerçekleri görmeye başlasan daha iyi olur çünkü hep karşılaşıcaksın bunlarla.. amerikaya muhtacız ve içişlerimize ve herşeyimize karıştığını kabul etmeliyiz.. tank üretimi ve f-16 üretiyoruz laylaylom böle şeylere karnım tok sittirin gidin çok kolay yoldan başından savma yoludur.. ve size aktardığım bu bilgiyi musevileri karalamak amacıyla değil bazı şeylerin altını çizmek için ve ameirkanın yaptıklarını göstermek için aktardım.ayrıca bana şebek diyosun ama kendin bu yazıyı kurtlarvadisi dizisinden almadığımı anlayamicak kurtlar vadisi dizisinden hiçbirbilgi almadığımı anlayamicak kadar kuşbeyinlisin..gerçekten acınıcak haldesin..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 08 Haziran 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 08 Haziran 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 xaer artık bu teorilerden sıkılmak acınacak halde olmak değil. Senin duymadığın belki birçok şeyi duyuyorum ama herşeye atlamıyorum. Aynı yazıyı geçen senede okudum ve gına geldi artık. Evvet millet neler üretiyor ama kendi uçağını ve tank vs zırhlısını üretmeye başlayan ülke bir sürece girmiş demektir, teknoloji ithalini yaptığı ülkelerle de iyi geçinirse yakalama şansı hala var demektir. Acınası olan senin gibi bu ülkenin varolması için sürekli birilerine ihtiyacı olduğunu savunan zavallılardır. Bu zihniyet bizi buralara getirdi ama bu zihniyet bizi buradan çıkaramayacak. Biliyorum kurtlar vadisi bu gerçekleri yüzüne çarpıtmıyor ama alışırsın askerden sonra ... ÜLKE ELDEN GİDİYOR KOŞUN DEDİLER. KALKTIK VE SAVAŞTIK, ÜLKEMİZİ KURTARDIK. GERİ DÖNDÜĞÜMÜZDE YERİMİZDE BUNLAR OTURUYORDU. Anonim edit: dilbilgisi [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 08 Haziran 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bak.. ben savunmuyorum kabul ediyorum sadece.. he bunun değişmesi için çabalıyorum o başka.. bu çabaların ne olduğu konusunda ise kimseye hesap vermem bunu kendimin bilmesi yeterlidir.. fakat bazı gerçekleri görmeyip hayalci yaşamak hiçbi işimize yaramaz.. bu gerçekleri görüp de deiştirmek için çabalamaktır işimize yaricak olan.. bu bilgileri kurtlar vadisinden almadığımı ikinci kez söylüyorum umarım yavaş çalışan beynin bu sefer kabullenir bu lafı.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 okuyabiliyorum neyse ki de anlıyorum. Almadığın halde şunu bil ki kurtlar vadisi lafı geçtiği anda tez düşer, münazara kuralı gibi alabilirsin bunu. sidik yarışına girmeyeceğim, ama gelipte önün gelen komplo teorileri ile asap bozacaksa yetkililere büyük iş düşüyor demektir. NOKTA [signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ALIIIII YETTER POPULIST ADAM!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 08 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki: birincisi sözlükten almadım.. ikincisi yaşanmış diplomatik olayları nasıl komplo teorisi olarak nitelendirirsiniz anlamıyorum? Gerçekleri inkar ederek nereye kadar gidebileceğiz? Açıkçası bence mantıklı.. Bizde bir ayrılma söz konusu değil tabii ki ama bence ayrılma çöküşten farklı olarak başka bir felaket gelebilir başımıza.. Şu dünyada amerika istiyor da ne olmuyor bir söyler misiniz? Beyaz Saray isterse ne biz ne de onların emrindeki MIT bişey yapamaz.. aynen CIA'in düşmanı KGB ve sovyet vatandaşlarının yapamadığı gibi.. Saygılar.. p.s bir iki şey evet birbirini tekrarlar gibi yazıda ama bu iki yazıyı birleştirmemden kaynaklanmaktadır. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 08 Haziran 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] yahu. pazara gidince, soyle bi elliyosun, karpuzun iyisini anliyosun. bi okuyorum yaziyi bi bakiyorum, SURRREKLI, tekrar tekrar, muhafazakar turk insaninin EN COK korktugu, bolunme, yok efendim iste dagilma yok efendim ic savas, dinin elden gitmesi kulturun elden gitmesi. ben boyle bi yazi gordum mu, boyle 20 sayfa ama 1 paragraf dahi normal ya da olumlu ihtimalden bahsetmeyen, direk anlarim objektif bi yazi degil propaganda. sktrederim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Manyağın biri çıkar vurur Edelmanı bu hikayede biter. Biz ne Edelmanlar gördük bak Türkiye hala sapasağlam ayakta, tek parça. [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Haziran 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Edelman'ı gösterin bana, alayım aklını hemen ne demek huleyn öle devlet bölmek gösteriyim ona[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 al iste bak milliyetci muhafazakar kesimi ayaklandirdi bile propaganda. zaten amac bu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 propoganda amacına ulaştı. ayaklandım artık heyt :-):-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abd o adamı kıllı gördüğü yerlere de koyuyor olabilir bu da mümkündür, eğer iyi bi elçim olsa ben de en karmaşık bölgelere yollarım onu. 2. nokta ise ne lehte ne alehte ispatlanması neredeyse imkansız iddialar ortaya konulmuş, ki bunlar gizli toplantılar veya basında yer almayan demeçler. bizim aç kurt basınımız ottan boktan şeyleri haber yaparken bu gibi bir toplantıda edilen böyle iddialı lafların halka yansımaması ise gerçekten ilginç. amerika'nın dünyadaki her ülkenin içişlerine dolaylı veya dolaysız karıştığını, ya da en azından karışmayı denediğini tahmin ediyorum. (aynı .oku Türkiye de komşuları için yapıyordur).benim asıl merak ettiğim, Irak işgali öncesinde bir ton askeri mühimmatın/askerin yığıldığı Türkiye nasıl oldu da amerikan askerlerinin geçişine izin vermedi? ki tezkere Ermeni sınır kapısından kat be kat önemli bir şeydi amerika için.. bu ülkenin birliği beraberliğini iç/dış/gizli düşmanlara yönelik korkularla sağlamaya çalışmak hem çok gereksiz -kaç tane bu ülkeyi sevmeyen adam tanıdın?- çok komik çocukça bir şey..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 08 Haziran 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: unity100, 08 Haziran 2004 23:15 tarihinde demiş ki: ben boyle bi yazi gordum mu, boyle 20 sayfa ama 1 paragraf dahi normal ya da olumlu ihtimalden bahsetmeyen, direk anlarim objektif bi yazi degil propaganda. sktrederim. Zayıf insanları hedef alan propaganda konuşmaları-yazıları böyle olur. Konuşur ancak birşey anlatmaz.Boş konuşma. Yazar ancak birşey anlatmaz.Boş yazı. Ana fikir vardır o da "UFOlar Hüsmen dayının döte dalmış!" ve benzeri türevde olan fikirlerdir.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yallah bismillah saldırın[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şimdi gördüm tüm msjları.. ben yazdıklarımda devamlı aynı şeyi tekrarlamıyorum ve muhafazakar milliyetçi bölümü ayaklandırmaya çalışmıyorum buraya aktardıklarımla ve yorumlarımla.. ne sanıyosunuz beni rum ajanı falan mı? ben sadece bazı rastlantıları aktardım buraya ve doğan şu tepkilere bak.. gerçekten yazık. Amerika için bizim o tezkereyi geçirmemiz ne kadar önemliydi? Yine de iki hafta içinde ırak işgal edilmedi mi? demek ki amerika için o kadar önemli değilmiş dimi? mexinth hala anlama kıtlığı çektiğine inanıyorum. Kurtlar Vadisi lafı forumun ismi olarak geçti ve orda herhangi bir yazı aktarmış insanın aktardıklarıyla burda bu konuda aktarılmış yazı arasında bir fark yoktur ki nitekim başka sitelerden de bu yazıyı bulup size sundum. Unity100 ben "SURRREKLI, tekrar tekrar, muhafazakar turk insaninin EN COK korktugu, bolunme, yok efendim iste dagilma yok efendim ic savas, dinin elden gitmesi kulturun elden gitmesi." gibi olaylardan bahsetmiyorum. Bu olay bölünme olmayabilir fakat başka bir plan olabilir. bizi çok etkilemez he orası başka.. ama sanki her zaman kesin şeyler mi tartışılıyo? tabii ki ülkemizde biz bile bu yazıyı biliyosak amerikan elçisinin özgeçmişi mit ve diğer bütün birimler tarafından incelenmiştir önlemler alınmıştır bundan eminim.. Yine de Amerika bu diyorum hep kendi kendime.. Ve Bugarea'nın "Edelman'ı gösterin bana, alayım aklını hemen ne demek huleyn öle devlet bölmek gösteriyim ona" lafını kastederek al işte muhafazakar kesimi ayaklandırdı diye bir laf ortaya atmana ise gerçekten güldüm.. Rahan ben bu ülkenin milli birlik ve beraberliğini de korkuyla oluşturalım demiyorum. Kimse anlamak istemio ama benim burda söylemek istediğim başından beri elbet önlemler alınmıştır yapılabilecekler yapılmıştır stratejiler belirlenmiştir türlü şekilde vs vs.. Fakat burası eğer bir forum alanıysa ve burda türlü şeyler paylaşılabiliyor tartışılabiliyorsa bu konu da benim paylaştığım beraber tartışabileceğimiz birşey.. Ve Alexi eğer bu yazıların birşey anlatmadığını savunuyosan.. gerçekten bazı gerçekleri hep beraber görmezden geliyorsunuz.. benim cevaplarım bu kadar.. Teşekkürler.. Saygılar..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 xaer sen yapmaya calisiyorsun demedik. yukaridaki yazi, yukaridaki kompilasyon, resmen bunu amacliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 walla askeri uzman falan değilim ama aynı anda kuzeyden de girmek çok büyük önem taşıyordu amerika için ki emindiler zaten mühimmatı taşırken de. eğer amerika Ermenistan için Türkiye'yi kaybetmeyi göze alabilecek kadar gerizekalıysa vay haline onların 20-30 yıla batarlar zaten. (Ermenistan'ın nüfusu 4 milyon,yıllık askeri harcaması 23milyon$,Türkiye 70 milyon, 8 milyar$)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Haziran 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Rahan, 09 Haziran 2004 15:53 tarihinde demiş ki: walla askeri uzman falan değilim ama aynı anda kuzeyden de girmek çok büyük önem taşıyordu amerika için ki emindiler zaten mühimmatı taşırken de. eğer amerika Ermenistan için Türkiye'yi kaybetmeyi göze alabilecek kadar gerizekalıysa vay haline onların 20-30 yıla batarlar zaten. (Ermenistan'ın nüfusu 4 milyon,yıllık askeri harcaması 23milyon$,Türkiye 70 milyon, 8 milyar$) ermenistanın ülke olarak tabii ki çok yıllık askeri harcaması olmaz.. Herhangi birşeylere ihtiyaçları yok ki mermi falan alıyolardır.. ztn bazı avrupa devletleri fransa ve isveç gibi sağolsunlar ermeni kardeşlerinin ihtiyaçlarını gideriyorlar! bunu isveç en son ermeni soykırımını kabul ederek ardından da sevr'i uygulayalım gibi tekliflerle "türk aleyhinde" davranışlarıyla belli ettiler.. şu ana kadar neredeyse tüm devletler ermenistanı türkiyeye tercih etmişlerdir.. maalesef bu böyle..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 xear senin yazdigin argumanla karsindaki antitezin alakasi yok. bir ulke 8 milyar dolarlik iliskisi olan bir ulkeyi, 1-2 milyon dolarlik isini baskasiyla yapan 2. bir ulke icin cizmez. dunyada esi benzeri gorulmemistir. adam ne diyor sen ne diyorsun. - amerikayla 8 milyar dolarlik sadece silah ticaretimiz var. - e ama ermenilerin silah ihtiyaclarini fransizlar karsiliyor. ne alaka.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya durum şu.. ermenistan hherkes tarafından korunan bi ülke ztn bu aşikar.. o yüzden kimsenin de kaybetmek istemiycei bi ülke.. o yüzden bazen dünyada herşey para değil dimi? ne kadar öyle gözükse de.. bu kadar destek alan bi ülke ne kadar maddi durum ön plana da çıksa kaybedilmesi göze alınamıo.. ha şu ana bakıcak olursak.. amerika ikimizi de idare ediyo.. edecektir de.. onlardan almayıp kimden alıcaz?? Ama durun bi dakka holeyy bizim tank üreten f-16 üreten fabrikalarımız vardı.. İsrail'den alırız demeyin amerika'nın anlaşamadığı bi ülke israilin ztn dostu olamaz.. ki ztn şu anda israille aramız gayet kötü kendilerine terörist dedi başbakanımız.. sanki amerikanın yaptığı çok farklı bişeymiş gibi.. yanlış anllamayın israili kınıyorum..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tezat var. kucuk evlat olarak korumak baska bir ulkeyi, 8 milyar dolarlik tek kalem ticaret bambaska.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bir kere şu türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor, veya amerika ırakı sonradan türkiyeyi kuşatabilmek için aldı saçmalıklarına son verelim artık. Öncelikle akıllarında böyle bir plan olsa bizim komşularımızı alıp bizim etrafımızı çevirmekten çok öncelikle bizi NATOdan çıkarmanın yollarını ararlar. Ayrıca türkiye her geçen gün avrupalaşmakta, nerden biliyorum çünkü 2 yıl almanyadaydım daha ilk bakıştan, insanların davranışlarından, hatta insanların kırmızı ışıkta beklemelerinden bile anlıyorsunuz. Türkiye giderek avrupalaşıyor. Bu onların işini çok zorlaştırır, bilinçli bir toplumu kandıramazsınız. Ayrıca amerika bizi bölmek istese başvuracağı başka yollar var. Tıpkı diğer 3. dünya ülkelerine yaptığı gibi. Amerikanın bir ülkeyi işgal etmeden önce neler yaptığına bakalım: 1. Öncelikle o anki hükümdarı veya hükümetin karşıtı olan isyankar bir birlige veya topluma para yardımı yapıyor, progpagandalarını güçlendirmeye yardım ediyor. Örnek mi istiyorsunuz: Irakda kürtler, Gürcistandaki son seçimler, Haiti etc. birsürü var bunlar en son güncel örnekler. 2. Sonra orda bir iç karışıklık çıkmasını bekliyor, belki bir iç savaş. Haitide iç savaş çıktı mesela. 3. En sonundada biz sizi bu karışıklıktan kurtaracaz diye gelip yerleşiyor, bu United Nations kanalıyla olur yada kendi başına olur farketmez. Halbuki ilk önce karışıklığı tetikleyenler kendileri ama en sonunda sanki KURTARICI gibi geliyorlar, dünya ayakta uyuyor. Türkiyede ne olur: Amerika eğer türkiyede dincileri tetiklerse o zaman bir iç karışıklık çıkar, çünkü türkiyede atatürkçüler ve dinciler diye iki zıt kutupta toplum var. Bu durum türk ordusunun sayesinde şu ana kadar bozulmadı ama ordu değişirse olay biter. Bunun yanında türkiye çok uluslu bir toplum, kürtler, ermeniler, lazlar, yahudiler gibi birsürü kendi kültürü olan toplum içimizde var. Bunlardan bir veya birkaçını da tetikleyerek bu karışıklığı yaratabilirler. Karışıklık çıktıktan sonra da eğer ordu darbe yapacak bir zihniyette olmaz ise dışardan müdahele ederler. Aynı ırak gibi eyalet sistemine sokarlar bizi ve birer avuç parça pinçik toplum oluruz, ayrıca süreklide birbirimizle savaştırılırız. (Sonradan parçalanan devletlerin komplo oyunlarıyla birbirine sokulması) Örnek mi: Yugoslavya ( sırplar, boşnaklar, hırvatlar ) , Rusya ( ermeniler, çeçenistan , azerbeycan etc. ) , Israil-Filistin gibi. Bu yüzden ordumuza sahip çıkmamız gerekli, yoksa içimizde bizi bölmek isteyen çok şerefsiz var. Bunların sesini kesecek tek şey de ordumuz. Benim umudum da bu avrupa birliği ayağına toplumun biraz daha bilinçlenmesi ve bu içimizdeki dincilerin yavaş yavaş avrupalılaşarak yozlaşmadan ve cahillikten uzaklaşmaları. Bu sağlanır ise, birlik bir toplum bilinci oluşur ise o zaman kimse hiçbirşey yapamaz. Tekrar diyorum esas tehdit içimizde, önce içimizi temizlememiz gerek, Irağa bakın orda Saddamı herkes seviyor olsa idi Amerika orayı mümkün değil alamazdı, alsa bile zaptedemezdi halk hergün ayaklanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 foxx gerçektne çok haklısın dediğin herşeye katılıyorum..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar