tunch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Efendim , kısaca anlatmak gerekirse.. babam emekli oldu, canı sıkılıyor ve kendisine bir bilgisayar alalım dedik , "gugıl" kullanmasını falan öğretip vakit geçiricez kendisine. diyoruz ki , 2. bilgisayarı kablosuz modem alma derdine girmeden benim odadaki kablo modeme bağlıyalım. sorun şu ki , iki oda arası mesafe arası , 15 metre civarı kablo gerekiyor. bu mesafede bağlantı adına sorun yaşar mıyız? usb veya ethernet, hangisini kullanmak daha iyi olur? (ethernet tercih ederim eğer oluyorsa) bir de 3 aşağı 5 yukarı bu kablolar ne kadardır bilenimiz var mıdır? şimdiden teşekkürler. (tamamen baba gönlünü alınmak için yazılmış bir mesajdır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 USB olmaz, ethernet kullanacaksınız. Metresi x lira falandı uçları hariç. Uçları da o civarda bir şeydi. y liraya falan toplanda halledilir gibi geliyor. edit: fiyatı yanlış hatırlıyorum sanırım, alttaki iletileri referans alınız pls tşk kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi malikane mi lan orası, iki oda arası 15 metre nedir :P ethernetin metresi o kadar pahalı değil ya, 30 kr falandı en son, geçen sene yani. 50 kr da uçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 9 metrelik ethernet kablo kullanıyorum ; herhangi bir problem olmadı. Ücreti fazla değil ; 10 milyona mı ne almıştım. Alalı bayağı oldu yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kablonun üstüne bi cisim kondugunda net gidiyordu bende kablonun dandikliğinden olabilir ama tabi o sorunu anlayınca kadar ttnetle benim aramda çok hoş sohbetler geçmedi değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kablonun üzerinde eşya filan olunca kablo eziliyor zamanla. İş görmüyor. Ona dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kabloyu siz 20 metre alın kapı kenarlarına duvar köşelerine sabitliyerek diğer odaya geçirin ben öyle yapmıştım eski evimde üzerine eşya gelmesi gibi problemleri halletmiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 usb max 1.5 metre falan performans verir. ethernet kablosuda ucları dahil 10 metresi 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 2 gün önce ethernet kablosu yaptırdım elektrikçiye.10 metre -uçları dahil- 10 lira aldı herif. şimdilik camdan salladık kabloyu fds 3-5 güne duvarı delip geçircez odadan. hiç bi sorun çıkmadı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yarın gideyim hallediyim bari. saolun cevaplar için. 15 metre çok dolambaç + kapı etrafı olduğundan , yoksa 2-3 oda geçicek sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 15 m de hic bir kayip yasamazsin, yine de almisken STP al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sharky said: 15 m de hic bir kayip yasamazsin, yine de almisken STP al. 100 metreden yukarı yaşıyormuşsun zati şimdi arkamı dönüp kablocuya sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 100m çekiyolar bu kabloları. np. ama yine de çok kıllanıyosan cat5 değil de cat6 çek kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Teoride oyle, netekim 100 m tek UTP/STP kablo gormedim hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar