roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Daha az önce update ettim msnimi, etmez olaydım. Açamıyorum şimdi. Google da yazan her bir şeyi yaptım ona rağmen olmuyor. Bi çözüm bilen varsa bi oldurun be. Dellenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben 8.012 kullanıyorum.onu da win2k uyumlu yapınca calısıyor yoksa guncel halini kullanman lazim diyor.aptal windowslive aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 MSN9 un allah belasını versin başka bişi demiyorum ulan kaç saat oldu aramadığım site denemediğim çözüm kalmadı be. Geri dönüyorum MSN8 e hatta Windows Messenger'a hatta ICQ'ya hatta Microsoft Comic Chat'e hatta MIRC a dönüyorum ulan ne bu çektiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yalnız şöyle bi problem var, her şeyi silmeme, Zap Messenger ile kalan kalıntıları bile silmeme rağmen eski sürümü geri yükleyemiyorum, çok önemli hata gibi bişi veriyor kapanıyor. Şimdi 9 u kurucam mecburen tekrardan yapıcak bişi yok. MSNsiz kaldım yok böyle bişi ya. Aha çalıştı. Vallaha çalıştı. Ama çok boktan olmuş be, valla eski pratikliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 MSN 8.5 Beta kurmuştum en son geri beğenmeyip. Şimdi kullanıma kapandı illa da apdeyt diyordu. Al ulan yap dedim, 9 a yükseltti yine adi şerefsiz. İlla kullandıracak, illa eziyet çektirecek. B u programı tasarlayan mühendisin aklına şaşiym nedir lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar